تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/09/14 - 17:08
کد خبر: 293121

حاجی دلیگانی درصحن مجلس:

تصمیمات اخذ شده درباره CFT مغایر قانون اساسی است

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس در جلسه علنی امروز پارلمان نسبت به عدم توجه به نظر رهبری در خصوص لایحه CFT انتقاد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۴ آذرماه ۹۷) پارلمان در جریان اصلاح لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) اعاده شده از شورای نگهبان با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی اظهار داشت: آقای لاریجانی! شب گذشته پس از سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص مشکلات مربوط به قانون منع به کارگیری بازنشستگان، شما دستور بررسی این قانون را دادید که جای تشکر دارد.

وی افزود: اما یکسری نکته ضروری به نظر می‌رسد که شما رئیس مجلس در ۳۰ خرداد ۹۷ به اتفاق همه نمایندگان در محضر رهبری بودید و ۳۰ تیرماه هم موضوع CFT مطرح و مسکوت ماند، پس از هفته‌ها یعنی در ۲۰ خرداد ۹۷ این موضوع رسما مسکوت ماند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پس از آن نیز مجدد نزد رهبری رفتیم، البته رهبری مداوم تأکید کردند آنچه بنده مرئا و علنی می‌گویم ملاک است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ما می‌دانیم که بر سر CFT مدتها ابتدا در اتاق فکر قدرت‌های بزرگ پخت و پز می‌شود، حال سوال ما این است آقای لاریجانی! چرا شما در آن زمان که شاهد بودید برخی موارد بیان می‌شد چرا چنین دستوری که روز گذشته دادید را صادر نکردید؟ آیا این مغایر با اصل ۱۱۰ قانون اساسی نیست؟

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: ما می‌دانیم که بخشی از این مباحث مربوط به اصل موضوع و کنوانسیون است، ما دیدیدم که اصل این کنوانسیون به شورای نگهبان رفته و بحث ما سر رفع ایرادات شورای نگهبان است.

وی بر همین اساس اضافه کرد: زمانی که رهبری فرمودند و این لایحه در مجلس متوقف شد ...

در همین هنگام علی لاریجانی در میان سخنان حاجی دلیگانی گفت: خیر، قبل از آن متوقف شد که در همین هنگام حاجی دلیگانی گفت خیر، بعد از آن بود.

لاریجانی افزود: چون رهبری مطلبی فرموده بودند اما بعد از آن دستگاه‌های مختلف مستمرا نامه‌نگاری کردند و وزارتخانه‌هایی همچون وزارت اقتصاد و وزارت خارجه و همچنین بانک مرکزی عنوان کردند در آستانه تحریم بزرگ قرار می‌گیریم که پس از آن از رهبری تدبیر خواستیم که ایشان فرمودند مفهوم ما کنوانسیون به معنای عام بود نه منحصرا این کنوانسیون لذا ما هم مطابق همن عمل کردیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top