تاریخ انتشار: جمعه 1397/09/16 - 22:07
کد خبر: 293366

درخواست ترامپ برای قانون‌شکنی

رکس تیلرسون وزیر خارجه پیشین آمریکا نه ماه پس از اخراج شدن از سمتش، به افشاگری درباره دونالد ترامپ و درخواست‌های رئیس جمهور از او برای قانون شکنی پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، تیلرسون در سخنرانی پنج شنبه شب در شهر هیوستون اعلام کرد در زمان وزارت، اکثر اوقات مجبور بوده است با ترامپ مخالفت کند، چرا که رئیس جمهور از وی درخواست انجام اقداماتی را داشته است که غیرقانونی بوده اند.

تیلرسون گفت: «اغلب اوقات، رئیس جمهور (ترامپ) می گفت این چیزی است که می خواهم انجام دهم و این روشی است که می خواهم آن کار انجام شود، و من مجبور بودم به وی بگویم ‘آقای رئیس جمهور، متوجه هستم که می خواهید چه کاری انجام دهید ولی نمی توانید آن را به این شکل به انجام برسانید.  این کار نقض قانون است.»

تیلرسون افزود مجبور بوده به ترامپ توضیح دهد که برای انجام قانونی درخواست ها، باید موضوع را با کنگره مطرح کرد تا بتوان قانونی را تغییر داد. وی افزود همیشه به ترامپ اعلام می کرده است که چنانچه رئیس جمهور قصد انجام کاری به شکل مد نظر خودش را دارد، حاضر است برای آن مورد به مبارزه با کنگره بپردازد، ولی ترامپ در طول این گفتگوها همواره از خود دلسردی نشان می داده است.

تیلرسون گفت انتظار پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری را داشته است، چرا که جامعه آمریکایی از بسیاری از موضوعات اساسی دور افتاده است.

وی افزود: «صادقانه به شما بگویم، برایم آزار دهنده است که از قرار معلوم مردم آمریکا می خواهند آن قدر کم از موضوعات باخبر شوند که تنها با 128 حرف راضی می شوند.» کنایه او به توئیت های ترامپ بود که تنها به اندازه 128 حرف لاتین در هر پیام منتشر می شود.

تیلرسون تاکید کرد که قصد انتقاد از ترامپ را ندارد، ولی برای مردم آمریکا، برای جامعه و برای شهروندان نگران است.

او در ادامه با قاطعیت تاکید کرد که روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا دخالت داشته است.

او درباره ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت: «خیلی از مردم درباره شطرنج بازی کردن صحبت می کنند. او (پوتین) شطرنج سه بعدی بازی می کند.»

تیلرسون در ماه مارس از سمت خود برکنار شد و رئیس سابق سی آی ای مایک پامپئو جای او را گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
پلیس: آگهی‌های استخدام با درآمدهای نجومی تله کلاهبرداران است
اپ ادیت عکس گوگل تعطیل شد
مراسم «یادمان شهدای میناب» در دانشگاه آزاد برگزار شد
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top