تاریخ انتشار: شنبه 1397/09/17 - 17:11
کد خبر: 293490

سرنوشت بازداشتگاه کهریزک چه خواهد شد؟

یکی از آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، وجود معتادان متجاهر در اماکن عمومی همچون خیابان ها، پارک ها، وسط اتوبان‌ها و زیر پل‌ها است که حضور آنان زمینه بروز جرایمی همچون سرقت را فراهم می‌کند که گلایه شهروندان را به دنبال دارد و خواستار جمع آوری آنان هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رییس پلیس پایتخت از تغییر کاربری بازداشتگاه کهریزک خبر داد.

سردار حسین رحیمی با اشاره به لزوم ساماندهی معتادان متجاهر گفت: یکی از آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، وجود معتادان متجاهر در اماکن عمومی همچون خیابان ها، پارک ها، وسط اتوبان‌ها و زیر پل‌ها است که حضور آنان زمینه بروز جرایمی همچون سرقت را فراهم می‌کند که گلایه شهروندان را به دنبال دارد و خواستار جمع آوری آنان هستند.

وی اضافه کرد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم که پلیس می‌تواند در کمترین زمان ممکن، معتادان متجاهر را از سطح شهر جمع آوری کند، اما مسئله مهم در این قضیه، نگهداری و بازپروری آنان است که نیازمند مکان مناسب و کافی برای این موضوع می‌باشد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: فرمانده محترم نیروی انتظامی پس از چندین جلسه مشورتی و کارشناسی، تدبیر فرمودند که بازداشتگاه کهریزک پس از آماده سازی و مناسب سازی، به محلی برای نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر تبدیل شود تا بخشی از مشکلات این حوزه رفع شود.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم این موضوع به صورت اصولی و کامل حل شود نیازمند عزم و برنامه جدی ازسوی سازمان‌های مسئول است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خارج کردن جبهه باطل از حالت ضعف حرام است!
فیلم | لیلاز: خیلی ساده‌لوحی است که فکر کنیم آمریکا بخاطر شعار مرگ بر آمریکا به ایران حمله کرده است
فیلم | تخریب آشیانه جنگنده‌ها در پایگاه هوایی شاه فیصل اردن
فیلم | انتشار تصاویری جدید از اصابت موشک‌ به مخازن سوخت پایگاه هوایی موفق السلطی در اردن
به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدیدتر پاسخ می‌دهیم
افت شدید ذخایر نفتی آمریکا در مقابل افزایش تورم در این کشور
روزی برای دعا برای مصر هم اجازه نبود، امروز برابر دو ابرقدرت ایستاده‌ایم
بی‌اجازه‌ترین دولت تاریخ؛ از بیانسه تا کیتی پری، همگی از ترامپ شکایت کرده‌اند
از محاصره تا محاصره‌گری / راهبرد «دوتنگه‌ای» برای کنترل انرژی
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
عراقچی: اقدام فرصت طلبِ مستقر در کی‌یف بی پاسخ نخواهد ماند
آیین یادبود رهبر شهید انقلاب ویژه اهالی رسانه +عکس
تسلیت جان‌ باختن ملوان ایرانی توسط لاوروف در تماس با عراقچی
محسنی‌ اژه‌ای: مردم فقط عدالت، سرعت و تکریم در دستگاه قضا را می‌خواهند
هشدار به ترامپ و هگست درباره کمبود تسلیحات در جنگ با ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top