تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/09/25 - 15:42
کد خبر: 294608

انتقادات به تقطیع سخنان دانشجویان در دیدار با علی عسگری همچنان ادامه دارد؛

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان +واکنش‌ها

میلاد چاردولی در انتقاد خود نسبت به این گزارش نوشته است: «جناب آقای رنجبران همان‌طور که در جلسه تشکل‌ها سعی داشتید مانع از پاسخگویی مبسوط رئیس سازمان صداوسیما بشوید، با پخش گزارش تقطیع‌شده و جهت‌دار روز گذشته، رسانه میلی را به‌خوبی به نمایش گذاشتید».

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه‌شنبه هفته گذشته دبیران اتحادیه‌های دانشجویی کشور با علی عسگری، رئیس رسانه ملی، به مناسبت روز دانشجو برگزار ‌شد.

به گفته محمدامین مهدی‌پور،‌ دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان،‌ در این نشست مسائلی همچون وضعیت اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان در این سازمان،‌ نامه صدا و سیما به رهبر معظم انقلاب در خصوص معافیت ۲۰ نفر از معاونین و مدیران این سازمان از قانون منع بکارگیری بازنشستگان،‌ چرایی زیان‌ده بودن شرکت‌های تجاری زیرمجموعه صدا و سیما، ضعف فعالیت رسانه‌ای صداوسیما در موضوعاتی همچون اغتشاشات دی ماه سال ۹۶، مسئله خانه‌های ده ونک،‌ کارگران هفت‌تپه و ‌تغییر سبک زندگی ترویجی در شبکه‌های مختلف مطرح شد و دو طرف سخنان بسیار جدی و انتقادات تندی داشتند.

اما گزارشی که از صداوسیما از این نشست منتشر کرد به شدت مورد انتقاد فعالان دانشجویی حاضر در این نشست قرار گرفت.

میلاد چاردولی،‌دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پیام توئیتری خود نسبت به این گزارش نوشته است: «جناب آقای رنجبران همان‌طور که در جلسه تشکل‌ها سعی داشتید مانع از پاسخگویی مبسوط رئیس سازمان صداوسیما بشوید، با پخش گزارش تقطیع‌شده و جهت‌دار روز گذشته، رسانه 'میلی' را به‌خوبی به نمایش گذاشتید».

وی در ادامه پیام خود اشاره می‌کند: «ته انتقاد ما پوشش بازیگران بود یا تعیین‌کنندگی فرزند آقای رئیس در انتصابات؟!»

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

همچنین متین منتظمی ،دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، در سلسله پیام‌های توئیتری ضمن انتقاد از پخش تقطیع شده فیلم دیدار دانشجویان با رئیس رسانه ملی گفت: «متاسفانه این اقدام موجب گلایه بسیاری از دانشجویان حاضر در مراسم شده و برای همین به نکاتی که در این جلسه توسط بنده مطرح شد اشاره می‌کنم».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

وی یادآور شد: «بنده اول جلسه به آقای علی عسگری گفتم که اگر انتظار صراحت دارید این همه دوربین لازم نیست ولی امان از روزی که بخواهید از دانشجویان برای خودتان پله بسازید. همچنین در این دیدار گفتم دولت پایش را روی شاهرگ حیاتی صداوسیما گذاشته تا هر طور می خواهد با آن برخورد کند و خواستیم تا شان رییس رسانه ملی را نگه دارد و اینطور نباشد که در مجلس ترحیم فلان مرحوم ان‌شا الله مغفور پسرش او را از خانه بیرون کند و با پررویی اظهار نظر کند».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

وی همچنین درباره قراردادهای میلیونی پسر علی عسگری با صداوسیما گفت: «همچنین از علی عسگری درباره قراردادهای میلیونی پسرش با صداوسیما و دخالت وی در انتصابات پرسیدم که متاسفانه پاسخ شفافی داده نشد».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

حال باید منتظر ماند و دید آیا صداوسیما نسبت به این انتقادات (البته می‌توان آن را افشاگری از یک جلسه انتقادی صریح دانست) واکنشی نشان خواهد داد یا باید محتوای جلسات را از لابلای ژیام‌های توئیتری حاضرین به دست آورد؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
گزافه‌گویی وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا درباره ایران
نیویورک تایمز: تنگه هرمز به قدرتمندترین سلاح ایران تبدیل شد
عراقچی: هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد
برنامه‌ریزی برای مراسم رهبر شهید در حال انجام است
عید غدیر، فصل باران حقیقت بر شوره‌زار مسیر تاریخ است
روایت عارف از صد روز مقاومت ملت ایران
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top