تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/09/25 - 15:42
کد خبر: 294608

انتقادات به تقطیع سخنان دانشجویان در دیدار با علی عسگری همچنان ادامه دارد؛

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان +واکنش‌ها

میلاد چاردولی در انتقاد خود نسبت به این گزارش نوشته است: «جناب آقای رنجبران همان‌طور که در جلسه تشکل‌ها سعی داشتید مانع از پاسخگویی مبسوط رئیس سازمان صداوسیما بشوید، با پخش گزارش تقطیع‌شده و جهت‌دار روز گذشته، رسانه میلی را به‌خوبی به نمایش گذاشتید».

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه‌شنبه هفته گذشته دبیران اتحادیه‌های دانشجویی کشور با علی عسگری، رئیس رسانه ملی، به مناسبت روز دانشجو برگزار ‌شد.

به گفته محمدامین مهدی‌پور،‌ دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان،‌ در این نشست مسائلی همچون وضعیت اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان در این سازمان،‌ نامه صدا و سیما به رهبر معظم انقلاب در خصوص معافیت ۲۰ نفر از معاونین و مدیران این سازمان از قانون منع بکارگیری بازنشستگان،‌ چرایی زیان‌ده بودن شرکت‌های تجاری زیرمجموعه صدا و سیما، ضعف فعالیت رسانه‌ای صداوسیما در موضوعاتی همچون اغتشاشات دی ماه سال ۹۶، مسئله خانه‌های ده ونک،‌ کارگران هفت‌تپه و ‌تغییر سبک زندگی ترویجی در شبکه‌های مختلف مطرح شد و دو طرف سخنان بسیار جدی و انتقادات تندی داشتند.

اما گزارشی که از صداوسیما از این نشست منتشر کرد به شدت مورد انتقاد فعالان دانشجویی حاضر در این نشست قرار گرفت.

میلاد چاردولی،‌دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پیام توئیتری خود نسبت به این گزارش نوشته است: «جناب آقای رنجبران همان‌طور که در جلسه تشکل‌ها سعی داشتید مانع از پاسخگویی مبسوط رئیس سازمان صداوسیما بشوید، با پخش گزارش تقطیع‌شده و جهت‌دار روز گذشته، رسانه 'میلی' را به‌خوبی به نمایش گذاشتید».

وی در ادامه پیام خود اشاره می‌کند: «ته انتقاد ما پوشش بازیگران بود یا تعیین‌کنندگی فرزند آقای رئیس در انتصابات؟!»

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

همچنین متین منتظمی ،دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، در سلسله پیام‌های توئیتری ضمن انتقاد از پخش تقطیع شده فیلم دیدار دانشجویان با رئیس رسانه ملی گفت: «متاسفانه این اقدام موجب گلایه بسیاری از دانشجویان حاضر در مراسم شده و برای همین به نکاتی که در این جلسه توسط بنده مطرح شد اشاره می‌کنم».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

وی یادآور شد: «بنده اول جلسه به آقای علی عسگری گفتم که اگر انتظار صراحت دارید این همه دوربین لازم نیست ولی امان از روزی که بخواهید از دانشجویان برای خودتان پله بسازید. همچنین در این دیدار گفتم دولت پایش را روی شاهرگ حیاتی صداوسیما گذاشته تا هر طور می خواهد با آن برخورد کند و خواستیم تا شان رییس رسانه ملی را نگه دارد و اینطور نباشد که در مجلس ترحیم فلان مرحوم ان‌شا الله مغفور پسرش او را از خانه بیرون کند و با پررویی اظهار نظر کند».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

وی همچنین درباره قراردادهای میلیونی پسر علی عسگری با صداوسیما گفت: «همچنین از علی عسگری درباره قراردادهای میلیونی پسرش با صداوسیما و دخالت وی در انتصابات پرسیدم که متاسفانه پاسخ شفافی داده نشد».

صداوسیما و تقطیع سخنان انتقادی دانشجویان

حال باید منتظر ماند و دید آیا صداوسیما نسبت به این انتقادات (البته می‌توان آن را افشاگری از یک جلسه انتقادی صریح دانست) واکنشی نشان خواهد داد یا باید محتوای جلسات را از لابلای ژیام‌های توئیتری حاضرین به دست آورد؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top