تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/10/02 - 18:39
کد خبر: 295433

نماینده ستاد کل نیروهای مسلح:

ما امکان شنود فضای سایبری آمریکا را داریم

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: نماینده کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی عنوان کرد ما الان قابلیت این را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی گفت: در جلسه امروز ماده ۲ طرح تعالی جمعیت و خانواده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: در این ماده وزارت آموزش و پرورش مکلف شد که دانش‌آموزان را در حوزه مسائل مربوط به سبک زندگی و مسائل اجتماعی و فرزندآوری متناسب با سن آنها آموزش دهد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: طرح صیانت از حقوق فضای مجازی و پیام رسان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگان دستگاه‌های مختلف نقطه نظرات خود را پیرامون آن مطرح کردند اما رأی‌گیری در خصوص این طرح به جلسه بعد موکول شد.

آزادی‌خواه خاطرنشان کرد: در بررسی این طرح نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با مرزبانی حوزه الکترونیک و فضای مجازی نکاتی را مطرح کردند و عنوان کردند که (ما الان این قابلیت را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم) و در بحث مرزبانی فضای مجازی نیز اگر در حوزه کاری نیروهای مسلح باشد با توجه به اینکه وظیفه اصلی و ذاتی نیروهای مسلح مرزبانی است، این کار کار زیباتری خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد.

وی افزود: نماینده وزارت ارتباطات مطالبی را مطرح کرد و عنوان کرد ما الان در فضای مجازی مدیریت و کنسول را داریم و هیچ مشکلی در این‌باره نداریم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: در نهایت با توجه به اینکه لازم بود نمایندگان برخی دستگاه‌های دیگر نیز در این جلسه حضور داشته باشند و حضور نداشتند، رأی‌گیری در خصوص طرح مذکور به جلسه بعد موکول شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top