تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/10/18 - 10:46
کد خبر: 297548

ظریف: منتظر اروپا نمی‌مانیم

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه اروپایی‌ها در زمینه سازوکار ویژه مالی تلاش کردند اما در حد انتظار ما نتوانستند پیشرفت کنند، گفت: منتظر اروپا نمی‌مانیم و با شرکای سنتی خود همکاری می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران امروز (سه‌شنبه) در حاشیه دیدار با «نیتین گادکاری» وزیر حمل و نقل هند در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره سازوکار ویژه مالی اروپا SPV با ایران اظهار داشت: اروپایی‌ها تلاش کرده‌اند، اما در حد انتظار ما نتوانستند پیشرفت کنند.

وی افزود: ما همکاری خود را از طریق کانال‌های مختلف همچون هند گسترش می‌دهیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ما به همکاری با اروپا به همکاری درباره SPV ادامه می‌دهیم، اما منتظر آنها نمی‌مانیم و با شرکای سنتی خود مثل هند چین و روسیه در راستای منافع مردم ایران همکاری می‌کنیم.

ظریف همچنین گفت: در همکاری با هند طیفی از موضوعات مطرح هستند. در حوزه بانکی یوکو بانک هند و پاسارگاد همکاری خود را در زمینه تجارت آغاز کردند.

وی گفت: امیدواریم ایران و هند به رغم تحریم‌های آمریکا بتوانند در راستای منافع مردم دو کشور همکاری‌های بیشتری داشته باشند.

وزیر امور خارجه همچنین در پاسخ به سؤالی درباره درخواست هند برای خرید گاز ارزان‌تر جهت راه اندازی صنایع در چابهار تاکید کرد: ما برای گفت‌و‌گو با هند آمادگی داریم تا آنها بتوانند سرمایه‌گذاری در این منطقه را از جمله در حوزه پتروشیمی آغاز کنند.

ظریف خاطرنشان کرد: ما همیشه آماده گفت‌و‌گو با هند در این حوزه هستیم و از پیشنهادهای این کشور استقبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درمورد مذاکرات با هند یادآور شد: من نمی‌توانم جلو رسانه‌ها مذاکره کنم، ولی ما آمادگی مذاکره را داریم.

*هند به یک بانک ایرانی مجوز تاسیس شعبه‌ای در بمبئی داد
همچنین نیتین گادکاری وزیر حمل و نقل هند در حاشیه این دیدار گفت: در مقطعی قرار داریم که چابهار کارکرد کامل خود را آغاز کند.

وی به مذاکرات امروز خود با وزیر امور خارجه ایران اشاره کرد و گفت در خصوص بندر چابهار، تسهیلات مالی آماده است، مشکلات دیگری وجود دارد اما ما مشکلات را حل می‌کنیم.

وزیر حمل و نقل هند ادامه داد: دولت هند به یک بانک ایرانی مجوز داده تا شعبه‌ای طی سه ماه در بمبئی تاسیس کند تا تبادل مالی راحت‌تری صورت گیرد.

گادکاری اضافه کرد: وزیر امور خارجه ایران پیشنهادات زیادی برای آینده همکاری‌ها ارائه کرد، ایران فولاد، موتورهای لوکوموتیو نیاز دارد من هم پیشنهادات خود را با دکتر ظریف مطرح کردم.
وی دیدار با ظریف را بسیار مفید توصیف کرد و گفت : این دیدار خیلی از موضوعات را حل خواهد کرد.

وزیر حمل و نقل هند ادامه داد: مطمئن هستم در گذر زمان ما دستاوردهایی خواهیم داشت و بندر چابهار که برای ما خیلی مهم است، در این موضوع به طور جدی کار می‌کنیم.

گادکاری خاطرنشان کرد: طرف ایرانی برخی از مشکلاتی که وجود دارد را حل خواهد کرد و از طرف ما هم فرآیند در حال اجرا است، من مطمئن هستم که ما در جایگاهی هستیم که چابهار کارکرد کامل خود را هر چه زودتر آغاز کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
فیلم | خضریان: مسئولان دستگاه دیپلماسی ایران در دنیای موازی زندگی می‌کنند
حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، رفراندوم بزرگ وفاداری به انقلاب بود
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top