تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/10/19 - 08:20
کد خبر: 297662

تشریح آخرین وضعیت پلاسکوی جدید

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در مورد آخرین وضعیت ساخت،ساختمان جدید در محل پلاسکو توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» عبدالرضا گلپایگانی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ در مورد آخرین وضعیت ایجاد ، ساختمان جدید در محل پلاسکوی سابق با بیان اینکه در ابتدا نظر شهرداری بر این بود که محل ساختمان پلاسکو با برگزاری مسابقه معماری، محلی برای تجلیل از شهدای آتش نشان شود و یک یادمانی برای حادثه پلاسکو باشد، گفت: برهمین اساس مسابقه اول معماری برای طراحی ساختمان جدید پلاسکو برگزار شد.

وی افزود: اما مشکلی بین بنیاد مستضعفان به عنوان مالک و مستاجران و ذی نفعان ایجاد شد، چراکه مستاجران اصرار داشتند ساختمان جدید در همان محل و به مانند ساختمان قبلی ساخته شود که کش مکش بین بنیاد و ذی نفعان طولانی شد و در نهایت تصمیم گرفتند که ساختمان جدید با همان سبک و سیاق گذشته، ساخته شود.

گلپایگانی با بیان اینکه در این مدت بنیاد مستضعفان حاضرشده بود که پارکینگ مجاور ساختمان "اکبر" را به فضای ساخت و ساز اضافه کند اما این اتفاق نیفتاد، گفت: طرح ساخت پلاسکوی جدید در کمیسیون ماده 5 به تصویب رسید و قرار شده است که ساختمان جدید پلاسکو در 15 طبقه و 5طبقه منفی ساخته شود.

وی با بیان اینکه با تصویب کلیات طرح ساختمان جدید پلاسکو، مقرر شد که تغییراتی نیز در معماری کلی ساختمان جدید ایجاد شود و بر همین اساس دوباره مسابقه معماری برگزار شد و در حال طی فرآیندها هستند، اظهار کرد: در چارچوب های تدوین شده مسابقه، قرار شده علاوه بر تأمین خواسته مالکین به بحث یادمان شهدا هم توجه شود.

گلپایگانی در مورد ساختمان شمالی پلاسکو که تخریب نشده بود نیز گفت: ساختمان شمالی زیر نظر یک شرکت مجرب در حال مقاوم سازی است و بخشی از مستأجرین و صاحبان بعد از مقاوم سازی در این ساختمان شروع بکار می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از معرفی فردی که در مناظرات گذشته برخلاف اصول و قانون اساسی عمل کرده، پرهیز کنید! 
وزارت علوم بدون نقشه راه
حذف خانوارها از طرح کالابرگ الکترونیکی بدون مجوز قانونی است
تلاش حقوقی استقلال برای جلوگیری از محرومیت سنگین آسانی
توسعه دوره های کاملا آنلاین برای جذب دانشجویان بین الملل بررسی شد
ناسا تصویری از آذرگوی درخشان بر فراز رشته‌کوه آلپ منتشر کرد
محدودیت سنی حضور ورزشکاران در مسابقات ورزش دانشگاهی به ۲۸ سال افزایش یافت
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به مصدومان زنان بسکتبال
کشتی حامل تسلیحات اوکراین در دریای سیاه هدف حمله قرار گرفت
تبعات حرکت غیراخلاقی؛ محرومیت ۵ جلسه‌ای در انتظار بازیکن استقلال
جاسوسی از مدیر ارشد انویدیا فاش شد
ساعت شنی برای تارتار به‌کار افتاد
علت دود غلیظ فلر پالایشگاه تهران
هدیه معنوی رهبر انقلاب به خانواده شهدای هوافضای سپاه
آزادراه تهران - شمال پس از ۱۸ ساعت بازگشایی شد
وضعیت ۵۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی آسیایی کیواس ۲۰۲۷
منافع ۷۰ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان ایران‌خودرو ضرورت ورود فوری دستگاه قضایی را دوچندان می‌کند
چالوس و تهران-شمال همچنان بسته است
دفاع یک مهاجم از «گل‌نزن» استقلال
آیزنکوت؛ ۴ دهه خدمت در ارتش تروریستی
آمریکا در دوراهی ماندن و رفتن؛ وقتی پایگاه‌ها نقطه‌ضعف می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top