تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/10/25 - 12:08
کد خبر: 298501

ستاری در دانشگاه صنعی شریف:

پژوهش نیاز به صدقه ندارد

معاون علمی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه اجزای تشکیل دهنده یک منطقه نوآوری باید همانند یک چرخ دنده کنار یکدیگر کار کنند، گفت: پژوهش نیازی به صدقه ندارد و خود به تنهایی پولساز است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از دانشجو، صبح امروز سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در رویداد معرفی و ارائه برنامه‌های توسعه ناحیه نوآوری شریف که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: طی یک مطالعه از دانشجویان و نخبگان ایرانی شاغل به تحصیل و فعالیت در آمریکا سوال پرسیدیم که چه عواملی باعث شده است سیلیکون ولی در آمریکا باشد و کشور‌های دیگر از چنین ناحیه‌ای برخوردار نباشند بعد از مطالعه این افراد پاسخ دادند که تنها اکوسیستم منجر به شکل گیری این ناحیه شده است.

وی ادامه داد: بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که پول و دانش هر کدام به تنهایی نمی‌توانند یک سیلیکون ولی یا ناحیه نوآوری را ایجاد کنند و برای ایجاد یک ناحیه نوآوری اکوسیستم شرط مهمی است.

ستاری با تاکید بر اینکه اجزای تشکیل دهنده یک منطقه نوآوری باید همانند یک چرخ دنده کنار یکدیگر کار کنند، اظهار داشت: پژوهش نیازی به صدقه ندارد و خود به تنهایی پولساز است؛ لذا پژوهشی که با پول دولت انجام شود به شکست محکوم است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: خیلی از مفاهیمی که امروزه از آن استفاده می‌کنیم، در آینده از بین می‌روند همانند مفاهیم آموزش که دیگر در آینده به شکل رفتن به مدرسه و گذراندن مقاطع دانشگاهی نیست؛ بلکه مفهوم آموزش، آموزش تا لحظه مرگ است که شهر‌ها بستر مهم آن هستند.

وی ادامه داد: نواحی نوآوری و خلاق زمانی معنا پیدا می‌کند که شهری خلاق داشته باشیم همچنین لازمه یک شهر خلاق این است که همه مردم هر صبح که از خواب بلند می‌شوند موارد جدیدی را یاد گیرند دقیقا اینجاست که مفهوم واقعی آموزش و به تبع آن شکل گیری اکوسیستم لازم برای ایجاد نواحی نوآوری را شاهد خواهیم بود.

ستاری با بیان اینکه ایران بزرگترین استارتاپ‌های منطقه را دارا است، گفت: کشور ما در حوزه بیوتکنولوژی تاکنون فوق العاده عمل کرده و حدود ۹۷ درصد دارو‌ها را خودمان تولید می‌کنیم همچنین توانایی‌ها و نیرو‌های انسانی بالایی داریم که بهترین فرصت برای استفاده از ظرفیت‌های آن‌ها با شکل دهی اکوسیستم‌ها است.

به گفته وی باید به موضوعات مختلف نگاه استارتاپی داشته باشیم و ضمن توسعه شتاب دهنده‌ها دولت برای ایجاد محیط کسب و کار و رشد آن‌ها زمینه‌های لازم را فراهم کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: هم اکنون هزاران ایده به ثمر نشسته در دنیا از مشکلات اجتماعی گرفته تا مسائلی که شهر با آن‌ها درگیر است را در قالب یک کتابچه آماده کرده ایم که در سایت معاونت علمی و فناوری قابل دسترسی است و علاقه مندان می‌توانند به آن مراجعه کنند؛ البته ناگفته نماند که بهتر است به سمت ایده‌های جدید پیش رویم و از فعالیت بر روی ایده‌هایی که پیش از این استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان به آن پرداخته اند، بپرهیزیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
جدیدترین ادعای واهی نهاد تروریستی سنتکام درباره تنگه هرمز
بزرگداشت شهید مدافع امنیت محمدرضا طالبی +عکس
۲ هواپیمای نظامی عربستان را روی زمین شکار کردیم
بازداشت بلاگر زن ورزشی در پرونده نمایشگاه فیتکس
شکست استقلال برابر شباب الاهلی امارات/ فرصت سوزی آبی‌ها کار را سخت کرد
تجاوز آمریکا و رژیم صهیونی امنیت انرژی و اقتصاد جهان را به خطر انداخت
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد
واکنش اولیانوف به برگزاری نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران
۸ محور راهبردی برای تحقق منویات رهبر انقلاب در حوزه علم و فناوری
آماری هولناک از کشتار زنان در غزه و کرانه باختری به دست اشغالگران
ترور رهبر ایران اشتباهی فاحش بود
عراقچی پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات برزیل را تبریک گفت
اقدامات دولت پاسخگوی مطالبات معترضان نیست
پاسخ ایران به نماینده آمریکا: بر اساس واقعیات سخن بگوئید نه اتهام
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ بار به یمن حمله کرد
خشم چندلایه در اروپا از مدرسه تا خیابان‌
رواق دارالذکر حرم رضوی؛ میعادگاه عزاداران فاطمی در جوار مزار رهبر شهید
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اردن
بوی رفتن نتانیاهو می‌آید؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top