تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/11/03 - 21:05
کد خبر: 299539

یک بسته حمایتی دیگر تا عید نوروز توزیع می‌شود

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسته‌های حمایتی دولت تا عید نورز یک بار دیگر توزیع می‌شود، خواستار برطرف شدن نواقص موجود در نحوه توزیع این بسته‌ها شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سلمان خدادادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار، به توزیع بسته‌های حمایتی دولت اشاره کرد و اظهار داشت: دولت در بسته‌های حمایتی کار بسیار خوبی را آغاز کرده اما در مکانیزم توزیع بسته‌ها نواقصی است، به طوری که جامعه هدف زیاد مشخص نیست، مطالعات دقیقی در این زمینه نشده و برخی نیز هنوز شناسایی نشده‌اند.

وی بیان کرد: در این زمینه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی شش جلسه با مسئولان مربوطه از جمله وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، سایر مسئولان و کارشناسان برگزار کرده که در حال هدفمند کردن آن هستیم تا بسته‌های حمایتی خوب و به موقع به افراد کم درآمد و نیازمند پرداخت شود.

خدادادی همچنین به برنامه‌های کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در مورد دستمزد کارگران برای سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: امسال بیشترین جلسات را کمیسیون با شورای کار در این زمینه برگزار کرده و به دنبال این هستیم بیشتر از سقف اعلام شده دولت که ۲۰ درصد است، مصوب کنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در مورد ارائه خدمات به بازنشستگان نیز تصریح کرد: در این زمینه دولت دو هزار میلیارد تومان برای بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی در نظر گرفته بود که کمیسیون اجتماعی آن را به ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده افزایش داده که امیدواریم در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب برسد.

وی افزود: مصوبه دیگری که کمیسیون اجتماعی مجلس داشته این بوده که اگر کارمندی بازنشسته شد و پاداش بازنشستگی او به موقع پرداخت نشد دولت موظف است جریمه آن مدت تأخیر را بپردازند.

خدادادی بیان کرد: همچنین کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مصوب کرده است، هر نوع خدماتی که کارمندان در کشور از آن استفاده می‌کنند بازنشستگان نیز از این موضوع استثنا نباشد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در بیمه تکمیلی کارگران بازنشسته نیز تصریح کرد: مصوبه کمیسیون پرداخت تا سقف ۳۰ میلیون تومان است که امیدواریم این مهم نیز محقق شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top