تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/11/14 - 15:03
کد خبر: 300872

گوجه‌ گران شد

قیمت واقعی هر کیلو گوجه فرنگی بین ۲ تا ۲.۵ هزار تومان است ولی امروز شاهد حباب ۱.۵ تا ۲ هزار تومانی در بازار گوجه هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از فارس، حسن صابری رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران، با تایید افزایش قیمت گوجه‌فرنگی در بازار اظهار کرد: در حال حاضر از یک طرف به دلیل وقوع سیل در جنوب کشور و از طرف دیگر به دلیل آزاد شدن صادرات گوجه فرنگی و صادرات این محصول به خارج از کشور، شاهد افزایش قیمت گوجه فرنگی در بازار هستیم و امروز گوجه فرنگی در میدان مرکزی میوه و تره بار، به ۴,۰۰۰ تومان رسید.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران ادامه داد: متاسفانه علی‌رغم نامه‌نگاری ما با مسئولان ذی‌ربط، مبنی بر اینکه مجوز صادرات گوجه فرنگی تنها برای سرریز مصرف داخلی صادر شود، ولی آزاد شدن صادرات گوجه فرنگی باعث افزایش قیمت آن در بازار داخلی شد.

صابری گفت: این اتفاق برای چغندر نیز افتاده و چغندری که سال قبل به قیمت هر کیلو ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسید به دلیل صادرات آن به کشور عراق، امروز به ۴,۰۰۰ تومان رسیده است.

وی اضافه کرد: ما امسال نیز یک بار دیگر تاثیر آزاد شدن صادرات گوجه فرنگی را تجربه کرده بودیم و زمانی که جلوی صادرات این محصول گرفته شد، ظرف ۲۴ ساعت، قیمت هر کیلو گوجه‌فرنگی در حدود ۱,۵۰۰ تومان کم شد و حتی قیمت رب هم از ۱۸,۰۰۰ تومان به حدود ۱۲,۰۰۰ تومان کاهش یافت.

صابری خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت واقعی هر کیلوگرم گوجه فرنگی بین ۲۰۰۰ تا ۲,۵۰۰ تومان است و متاسفانه اتفاقات اخیر باعث شد تا قیمت گوجه فرنگی دارای حبابی ۱۵۰۰ تومانی تا ۲۰۰۰ شود.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران با انتقاد از عدم هماهنگی مسئولان دولتی با بخش خصوصی برای اعمال سیاست‌گذاری‌ها گفت: به گفته مسئولان، قرار بود ذخیره‌سازی برخی محصولات کشاورزی انجام نشود و آن زمان پرتقال در میدان مرکزی به قیمت ۱۵۰۰ تا ۲,۰۰۰ تومان به فروش می‌رسید ولی متاسفانه با خبر شدیم که مسئولان امر به یکباره اقدام به خریداری بیش از ۳۰۰۰ تن پرتقال از قرار هر کیلو ۳,۱۰۰ تومان کرده‌اند که این ماجرا باعث شد تا قیمت پرتقال در بازار از ۱,۵۰۰ تومان به بیش از ۴,۰۰۰ تومان برسد.

به گفته وی، برخی اقدامات انجام شده در حوزه خرید میوه و محصولات کشاورزی باعث شده تا قیمت این محصولات به شدت افزایش یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top