تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/11/14 - 20:54
کد خبر: 300892

ماجرای تهیه‌کننده جوان «سمفونی نهم»

«مهدی فرجی» درباره آغاز تهیه‌کنندگی «زینب تقوایی» که در دوره حضور او در شبکه یک سیما صورت گرفته است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، با نمایش فیلم سینمایی «سمفونی نهم» به تهیه‌کنندگی زینب تقوایی و کارگردانی محمدرضا هنرمند در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، مطالبی درباره تهیه‌کننده این فیلم سینمایی در فضای مجازی منتشر شد که مدعی بود: تقوایی بر پایه نسبت نسبی یا سببی با «علی دارابی» معاون اسبق سیما توانسته به جمع تهیه‌کنندگان بپیوندد.

برای بررسی صحت این ادعا، خبرگزاری فارس با «مهدی فرجی» مدیر اسبق شبکه یک سیما که تقوایی در دوره او اولین تجربه تهیه‌کنندگی سریال را تجربه کرده، گفت‌وگو کرده است.

فرجی در این باره گفت: من در حال حاضر مسئولیتی در سازمان صداوسیما ندارم اما مطالبی که در روزهای اخیر علیه دوست گرانقدرم و معاون ارزنده سازمان آقای دکتر دارابی منتشرشده، کاملاً خلاف واقع است و انصاف نیست که بنده به عنوان مطلع در این باره حرفی نزنم.

وی ادامه داد: در سال ۹۲ خانم زینب تقوایی به همراه آقای محمدحسین لطیفی طرحی جذاب و طنز به شبکه یک سیما ارائه کرد. این طرح متعلق به سریال «دودکش» بود که به عنوان سریال مناسبتی ساخته شد و در آن مقطع زمانی نیز جزو سه سریال پربیننده تلویزیون شد. این سریال در شبکه یک مصوب شد. آن زمان گروه فیلم و سریال شبکه‌ها دارای استقلال بودند و همه تصمیمات در خود شبکه صورت می‌گرفت، جز سریال‌های الف ویژه که توسط یک تیم کارشناسی که آقای دکتر دارابی تعیین کرده بود، بررسی می‌شدند و در نهایت به ایشان ارائه و در معاونت مطرح می‌شد.

وی تصریح کرد: طبق توضیحاتی که دادم، مجموعه «دودکش» یک سریال الف ویژه نبود، پس تصویب آن هم هیچ ارتباطی به آقای دارابی نداشت. خانم تقوایی پیش از آن در شبکه چهار سیما تهیه‌کننده بود و در قسمت‌های مختلف برنامه‌سازی این شبکه حضور داشت.

فرجی تاکید کرد: خانم تقوایی هیچ نسبت نسبی و سببی با آقای دکتر دارابی نداشت و ندارد. به یاد دارم که در نشست تهیه‌کنندگان سیما که بیش از ۱۰۰ نفر حضور داشتند، آقای دارابی حتی خانم تقوایی را که با ایشان سلام و علیک کرد، نمی‌شناخت. بعد از اینکه آقای دارابی هم از معاونت سیما رفت، ایشان نیز به کار تهیه‌کنندگی در سیما و بیرون از سازمان صدا و سیما ادامه داد.

وی در پایان گفت: از کسانی که چنین مطالبی را در رسانه‌هایشان منتشر می‌کنند تقاضا دارم بیایید با هم عملکرد وی را با نگاهی علمی نقد کنیم و نه بغض‌آلود. برای همه کسانی که قلم در دست دارند آرزوی انصاف دارم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگرانی‌ تل‌آویو نسبت به درگیری نظامی با ترکیه
گاردین: اوکراین توان مقابله با حملات روسیه را ندارد
وقوع حمله سایبری علیه نیروگاه برق انگلیس
معیارهای رفاقت و رقابت عربستان و ترکیه در لبنان
خروج هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی از بلغارستان
هزینه‌های ارتش اسرائیل سرسام‌آور شده است
اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد
ادعای خبرنگار الجزیره درباره سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران
تقلای ۶ کشور اروپایی برای کاهش پیامدهای جنگ ایران
زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری
مسئول صهیونیست: به صورت محرمانه با ترکیه در ارتباطیم
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا؛ ترامپ موضع گرفت
یائیر لاپید: انتفاضه سوم در کرانه باختری در راه است
مجید آدینه اعدام شد
موضع منفعلانه رژیم جولانی مقابل اسرائیل؛ مذاکرات به زودی آغاز می‌شود!
تلاش‌ کادر درمان نشان‌دهنده عالی‌ترین درجات وفاداری به میهن است
آتلانتیک: آمریکا در جنگ تجاری با کانادا شکست خورد
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا
اکنش اتحادیه جهانی کشتی به شکست رحمانی
عاصم منیر به تهران سفر می‌کند
کاربران ایرانی در جستجوی ساقی ترامپ!
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top