تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/11/16 - 13:51
کد خبر: 301157

متکی در دوره تشکیلاتی جهاد اکبر:

دولت بدون تغییر در تعامل با اروپا راه به جایی نمی‌برد/ رهبری گفتند به آمریکا اعتماد نکنید

وزیر سابق امور خارجه ایران گفت: اگر دولت چه در گفتمان‌های سیاسی و چه در تعاملات خود با اروپا و آمریکا تحول اساسی ایجاد نکند، راه به جایی نخواهد برد، در برجام رهبری راه را برای دولت و مذاکره کنندگان باز کردند، اما این نکته را هم گفتند که به آمریکا اعتماد نکنید.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفدهمین دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر ویژه دانشجویان انجمن اسلامی مستقل که در مشهد مقدس در حال برگزاری است؛ منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه ایران در این دوره آموزشی گفت: دانشگاه خانه دانشجو است، دانشجویانی که همه وجودشان مملو از عشق به انقلاب، عشق به آرمان‌های انقلاب و پیروی از رهنمود‌ها و راه تابناک ادامه‌دهنده رهبر فقید انقلاب در مقام معظم رهبری است.

متکی اظهار کرد: ۴۰ سال پیش در منطقه خاورمیانه نظر سنجی کردند در مورد آمریکا که ببینند این کشور چه جایگاهی در ذهن‌ها دارد؛ در این نظرسنجی ۸۰درصد جوانان خاورمیانه از آمریکا به عنوان یک الگو و یک سمبل نام می‌بردند، اما امروز بعد از ۴۰ سال خود آمریکایی‌ها دوباره نظرسنجی می‌کنند و اعلام می‌کندد در خاورمیانه بیش از ۸۰ درصد تنفر از آمریکا وجود دارد.

وزیر سابق امور خارجه ایران ادامه داد: یک روز آمریکایی‌ها پشت کاخ‌های دربسته دستور صادر می‌کردند و دستور اجرا آن‌ها اجرا می‌شد، یک زمانی روزنامه جنگی آمریکا از گوشه‌ای از مدیترانه به آن طرف مدیترانه می‌رفت و حکومت‌هایی در بین راه از ترس سرنگون می‌شدند، اما امروز آمریکا در یک مسئله‌ی افغانستان ۱۷ سال است که درگیر است و نتوانسته کار به جایی ببرد.

وی در خصوص وضعیت اقتصاد کشور گفت: اقتصاد کشور امروز بر اساس اساس اقتصاد مقاومتی و اقتصاد لیبرالی و به صورت ترکیبی اداره می‌شود، اگر دولت چه در گفتمان‌های سیاسی و چه در تعاملات خود با اروپا و آمریکا تحول اساسی ایجاد نکند، راه به جایی نخواهد برد.

متکی بیان کرد: برای اینکه بدانیم با شرایط جدید کارهایمان تطبیق دارد یا خیر باید ببینیم انطباق کارکردمان با آنچه رهبری در حوزه‌های مختلف گفته اند و می‌گویند چگونه است، اگر این انطباق را داشته باشیم کشور داری به صورت درست انجام می‌گیرد؛ در برجام رهبری راه را برای دولت و مذاکره کنندگان باز کردند، اما این نکته را هم گفتند که به آمریکا اعتماد نکنید.

وزیر سابق امور خارجه ایران ادامه داد: امام (ره) با انقلاب اسلامی ایران فقط حکومتی را در ایران تغییر نداد بلکه امام (ره) راهی را باز کرد تا مردم جهان به این تفکر برسند که امکان تغییر قدرت و همچنین از بین بردن استعمارگری وجود دارد.

وی گفت: این مسئله و این عملکرد امام (ره) و پیدایش جمهوری اسلامی ایران امروز باعث شده است که در دانشگاه‌های تل‌آویو، لندن، واشنگتن و نیویورک امروز اسلام شناسی تدریس می‌شود و آن‌ها به دنبال این هستند که نسبت به اسلام شناخت پیدا کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top