تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/11/21 - 10:58
کد خبر: 301615

ساختار کدام بخش‌ بودجه ۹۸ باید اصلاح شود؟

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس از دستورکار نمایندگان برای اصلاح ساختار بودجه ۹۸ در پارلمان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از تسنیم، بهروز نعمتی، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس مجلس مبنی بر دستور رهبر انقلاب برای اصلاح ساختار بودجه کشور، گفت: رهبر انقلاب، صاحب‌نظران و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس، بارها تذکر داده‌ بودند که ساختار بودجه کشور می‌بایست اصلاح شود. بنابراین قرار شده این موارد در بررسی لایحه بودجه 98 مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به آغاز روند بررسی لایحه بودجه 98 از روز شنبه (27 بهمن) در صحن پارلمان، اظهار داشت: آنچه که مدنظر آقای لاریجانی رئیس مجلس درباره ساختار بودجه کشور است، شامل چابک‌سازی دولت، بهبود فضای کسب و کار و افزایش ضریب افزایش اشتغال و تولید است. همگان بر این موارد تأکید دارند و خواستار اصلاح ساختارها در این حوزه‌ها شدند.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس اضافه کرد: بخش دیگری از اصلاح ساختار بودجه کشور که باید در مجلس و توسط نمایندگان صورت گیرد، طرح‌های عمرانی، خصوصی‌سازی‌ها و مواردی این چنینی است.

نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سؤال که در شرایطی که بررسی لایحه بودجه 98 در کمیسیون تلفیق پایان یافته، آیا امکان اصلاح ساختارهای آن وجود دارد یا خیر؟، خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار بودجه کشور در دستورکار نمایندگان مجلس قرار گرفته و همزمان با آغاز روند بررسی این لایحه در مجلس نیز اصلاح ساختارها امکان‌پذیر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top