تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/11/21 - 21:00
کد خبر: 301660

روحیه انقلابی راه برون رفت از مشکلات است

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی برخورداری از روحیه جهادی و انقلابی را عامل مهم در حل مشکلات کشور دانست و گفت: روحیه انقلابی و جهادی راه برون رفت از مشکلات است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان بعد از ظهر یکشنبه در نشست با مسئولان هیئت‌های مذهبی، اعضای کانون اتحادیه انجمن‌های اسلامی وابسته به سازمان، کانون مداحان و شعرا در اردبیل افزود: امروز در شرایط خاصی قرار داریم لذا باید با روحیه جهادی و انقلابی حرکت کرد.

وی بیان داشت: هرکس روحیه انقلابی دارد و دل در گرو انقلاب دارد، می‌داند و باور دارد که باید عزت و شرف ملت ایران را حفظ کند و در این راستا موفق می‌شود.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اضافه کرد: همه ‌باید در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور جدی داشته باشیم تا چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشکوه‌تر از سال‌های پیش برگزار شود.

وی ادامه داد: دشمن اگر ببیند با فشار به مردم، آنها انقلاب را پس می‌زنند، به روند خود ادامه می‌دهد و هر روز بر فشارها اضافه خواهد کرد.

محمدیان تاکید کرد که بی شک ملت ایران مثل همیشه و با بصیرت و آگاهی در صحنه حاضر شده و برای اینکه توی دهن دشمنان بزنیم، با صلابت بیشتر در راهپیمایی حضور پیدا خواهند کرد.

وی تصریح کرد: اتکا به داخل راه چاره است و این اقتدار و عظمت به برکت خون شهدا است و باید قدر آن را بدانیم.

محمدیان یادآور شد: تقارن ۲۲ بهمن امسال با ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) برای زن مجاهد مسلمان ایرانی یک پیام روشن دارد؛ اینکه برای یافتن راه حق و دفاع از ولایت باید در صحنه بود فارغ از اینکه خواص در کجا ایستاده اند و حتی اگر یک تنه و تنها به میدان حمایت از ولی الله برخیزد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top