تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/11/23 - 19:29
کد خبر: 301877

ابزارهایی برای دسترسی به رایانه از راه دور +لینک

ابزارهایی برای دسترسی به رایانه از راه دور +لینک

هر کدام از برنامه‌های دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور شامل ویژگی‌های منحصر به‌فردی هستند. این ابزارها مانند کنترل تلویزیون به کاربران امکان کنترل پی‌سی از راه دور را می‌دهند. برای همین در این مقاله، برخی از بهترین ابزار دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور را معرفی می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هر کدام از برنامه‌های دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور شامل ویژگی‌های منحصر به‌فردی هستند. این ابزارها مانند کنترل تلویزیون به کاربران امکان کنترل پی‌سی از راه دور را می‌دهند. برای همین در این مقاله، برخی از بهترین ابزار دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور را معرفی می‌کنیم.

1- Windows Remote Desktop Connection
نرم‌افزار Windows Remote Desktop Connection ابزاری فوق‌العاده برای کاربران ویندوز است. جالب این‌که این نرم‌افزار به‌صورت پیش‌ساخته همراه با سیستم‌عامل ویندوز ارائه می‌شود و از همین رو یک برنامه طرف سوم محسوب نمی‌شود. با استفاده از Windows Remote Desktop Connection شما می‌توانید به کامپیوتری که سیستم‌عامل ویندوز روی آن نصب شده دسترسی از راه دور داشته باشید.

2- LogMeIn
یکی دیگر از برنامه‌های عالی برای دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور LogMeIn است. ویژگی بارز این نرم‌افزار پشتیبانی از کراس-پلتفرم است. یعنی با نرم‌افزار دسترسی از راه دور LogMeIn می‌توانید کامپیوتر ویندوزی را از طریق "مک آدرس" یا برعکس مدیریت کنید. علاوه بر این، با LogMeIn می‌توان 10 کامپیوتر را هم‌زمان با هم کنترل کرد.

3- UltraVNC
اگر دنبال ابزار رایگان مدیریت از راه دور کامپیوتر هستید UltraVNC ویژگی‌های منحصر به‌فرد متعددی را به‌شما ارائه می‌کند. از نرم‌‌افزار UltraVNC بیشتر برای اشتراک‌گذاری صفحه نمایش استفاده می‌شود و به‌کمک آن می‌توانید به‌طور هم‌زمان به چندین نمایشگر متصل شوید. در واقع، UltraVNC یکی از برترین نرم‌افزارهای دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور است.

4- Splashtop
نرم‌افزار Splashtop عمدتا توسط کسب‌وکارها و برای مقاصد اداری استفاده می‌شود. این برنامه تقریبا برای تمام پلتفرم‌ها شامل ویندوز، OSX، اندروید، لینوکس و iOS در دسترس است و بیشتر برای فرآیند اشتراک‌گذاری نمایشگر به‌کار می‌رود. این نرم‌افزار دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور در دو نسخه رایگان و پرمیوم در دسترس است. نسخه رایگان آن تنها به‌چند ویژگی محدود است اما نسخه پرمیوم نرم‌افزار Splashtop برای دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور هیچ محدودیتی برای امکانات دسترسی ندارد.

5- Ammyy
اگر دنبال یک برنامه خیلی سریع و سبک برای دسترسی راه دور به‌دسکتاپ هستید نرم‌افزار Ammyy بهترین گزینه پیش روی شما است. فایل نصبی Ammyy بسیار کوچک است و فضای مورد نیاز آن برای نصب کمتر از 1 مگابایت است. در خصوص ویژگی‌های این نرم‌افزار دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور باید گفت که ابزار Ammyy برای ویژگی‌های اشتراک‌گذاری راه دور و هم‌چنین امکان اشتراک‌گذاری فایل‌ها شناخته شده است.

6- JoinMe
ابزار JoinMe یکی از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای اشتراک‌گذاری نمایشگر است که توسط میلیون‌ها کاربر استفاده می‌شود. بزرگ‌ترین ویژگی JoinMe سادگی کار با آن است و 10 کامپیوتر می‌توانند به‌طور هم‌زمان نمایشگرهای خود را به‌اشتراک بگذارند. برای کار با JoinMe، باید در ابتدا گروهی ساخت که تمام اعضاء برای اشتراک‌گذاری نمایشگر عضو آن شوند. نرم‌افزار دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور JoinMe توسط کسب‌وکارها استفاده می‌شود. دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار اشتراک‌گذاری نمایشگر امکان چت، اشتراک‌گذاری فایل و هم‌چنین تماس‌های اینترنتی است.

7- Mikogo
نرم‌افزار Mikogo یکی دیگر از ابزارهای جالب توجه برای دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور است که اصلا برای اشتراک‌گذاری نمایشگر نیازی به نصب ندارد زیرا ویژگی جالبی به‌نام ‘Join Via Browser’ دارد. کاربران با استفاده از این ویژگی می‌توانند نمایشگرهای خود را به‌اشتراک بگذارند. نرم‌افزار Mikogo پولی است، البته در کنار آن نسخه رایگان هم در دسترس است.

8- Chrome Remote Desktop
ابزار Chrome Remote Desktop یکی از بهترین افزونه‌های گوگل کروم است که داخل مرورگر کروم کار می‌کند. بهترین ویژگی Chrome Remote Desktop استفاده از آن به‌صورت افزونه است که اجازه می‌دهد به‌راحتی و از راه دور به یک دسکتاپ دیگر دسترسی داشته باشید. البته هر دو کامپیوتر باید گوگل کروم را به‌همراه افزونه Chrome Remote Desktop روی سیستم نصب داشته باشند تا امکان دسترسی به‌دسکتاپ از راه دور فراهم شود.

9- Remote Utilities
نرم‌افزار Remote Utilities یکی از بهترین ابزارهای موجود برای دسترسی به‌کامپیوتر از راه دور است. این برنامه ویژگی‌های فوق‌العاده زیادی دارد. کاربران برای کار با آن باید Remote Utilities Host روی سیستم خود نصب کنند. در نتیجه با دستگاه‌های دیگر می‌توان از راه دور به‌این کامپیوتر دسترسی داشت. اگر می‌خواهید از طریق کامپیوتر کلاینت خود وصل شوید باید نام کامپیوتر میزبان را به‌همراه آی‌دی اینترنت آن داشته باشید. به‌این طریق می‌توانید به‌این دسکتاپ از راه دور دسترسی داشته باشید.

منبع: techviral.net

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
جدول لیگ برتر/ تداوم صدرنشینی استقلال
تداوم تساوی های بدون گل/ توقف پرسپولیس مقابل سپاهان
تساوی بدون گل دو تیم استقلال و تراکتور
ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی؛ فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران
زارع‌پور: به زودی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها رونمایی می‌شود
سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملو از کودک بود
اصابت موشک‌های حزب‌الله به ۲ سازه در شمال فلسطین اشغالی
۹۰ درصد مردم غزه زیر خط فقر قرار گرفتند
میانگین مالیات طلافروشان کمتر از کارمندان شد
کاهش نرخ تورم چرا هنوز به نقطه مورد انتظار دولت نرسیده است؟
تجمع دانشگاهیان در حمایت از دانشجویان آمریکا و اروپا
فریب مردم با درج "بدون کلسترول" روی روغن‌های نباتی
بررسی آخرین وضعیت ایجاد حساب واحد خزانه توسط دستگاه‌ها در کمیسیون اصل نود
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر معظم انقلاب +عکس
ثبت دانشکده تاریخی «سه‌گوش» اهواز به نام دانشگاه
بازداشت حداقل ۱۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا
برهنگی و عریانی یکی از دسیسه‌های دشمن برای نابود کردن خانواده‌هاست
آماده‌باش مدیریت بحران تهران برای بارش‌های شدید
استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top