تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/11/24 - 09:32
کد خبر: 301953

ماجرای سنگین‌تر کردن گوشت با استفاده از نوشابه

معاون بهداشت علوم پزشکی ایران گفت: نظارت‌ کاملی بر مراکز اصلی تولید و توزیع گوشت و مرغ داریم اما گزارشی مبنی بر خواباندن گوشت در نوشابه دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرید عبادی آذرفرد معاون بهداشت علوم پزشکی ایران درباره خواباندن گوشت در نوشابه برای سنگین‌تر کردن آن اظهار کرد: از گذشته برخی از سودجویان در حوزه فروش مواد غذایی، روش‌های مختلفی را برای تقلب در فروش استفاده می‌کنند؛ این روش‌ها در موارد مختلفی صورت می‌گیرد اما برخی شایعات غلط و باورناپذیر همواره در سطح جامعه وجود دارد که متاسفانه بیش از حد معمول بزرگنمایی می‌شوند؛ مثل خواباندن گوشت در نوشابه برای افزایش وزن آنکه اخیراً در فضای مجازی مطرح شده است.

وی ادامه داد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره در حال بررسی مراکز تامین مواد غذایی و نمونه‌گیری از آن‌ها است؛ حتی اگر به وجود تخلفی در فرایند فروش و توزیع یک واحد صنفی شک داشته باشیم ممکن است به آن واحد اخطار دهیم یا با آن‌ها به صورت جدی برخورد کنیم؛ پس از دریافت جواب نمونه گیری، قطعاً در صورت وجود تخلف، فعالیت واحد صنفی متوقف می‌شود.

عبادی آذرفرد با اشاره به اینکه قرار دادن گوشت در نوشابه برای مدت طولانی ساختار آن را تغییر می‌دهد و این تغییرات قابل تشخیص خواهد بود؛ گفت: لازم به ذکر است تمامی آزمایشگاه‌های انجام تست سلامت مواد غذایی، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند و جای شک و شبهه‌ای در پاسخ این آزمایشگاه‌ها وجود ندارد؛ در گذشته انجام آزمایش و تایید سلامت مواد غذایی به بخش خصوصی سپرده می‌شد اما مدتی است، با توجه به اهمیت این دست موضوعات و حاکمیتی بودن آن‌ها اقدام به تاسیس آزمایشگاه در دانشگاه کردیم تا تمامی مواد غذایی از نظر سطح میکروب، مواد افزودنی و غیره زیر نظر مسئولان بررسی شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد: علاوه بر نظارت‌هایی که بر مراکز اصلی تولید و توزیع گوشت و مرغ داریم، همواره به صورت موردی به گزارشات دریافت شده از طرف مردم رسیدگی می‌شود و تا به امروز نه در مراکز اصلی تولید و توزیع دام و طیور و نه در واحدهای خرده فروشی این اقلام، گزارشی مبنی بر خواباندن گوشت در نوشابه دریافت نکرده‌ایم.

وی تاکید کرد: نظارت کامل و دقیقی بر توزیع و فروش گوشت دام و طیور در سطح کشور وجود دارد؛ مردم می‌توانند از سلامت گوشت‌های موجود در واحدهای فروش اطمینان داشته باشند؛ فروش گوشت به خصوص گوشت‌های وارداتی تحت کنترل ارگان‌های نظارتی سطح کشور است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
آتش‌سوزی و تلفات در پایگاه نظامی آلبرتا کانادا
ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد
کسب ۲ مدال طلا و ۳ مدال برنز توسط آزادکاران ایران در پنج وزن نخست
حضور گسترده معترضان و برخورد شدید پلیس
باهنر از زینب ابوطالبی عذرخواهی کرد
ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری اعلام شد
داوران ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ قضاوت می کنند
مدال طلای جهان بر گردن ستاره اسکیت ایران
سامسونگ با این قابلیت، مشکل کج‌شدن فیلم‌ها را حل می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top