تاریخ انتشار: شنبه 1397/11/27 - 18:35
کد خبر: 302293

پهپادهای ایرانی با برند ملی اوج می‌گیرند

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی، گفت: ستاد در تلاش است تا برای پهپادهای تولید شده در کشور یک برند ملی طراحی و تعریف کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منوچهر منطقی در خصوص فعالیت صنعت پهپاد در کشور، تصریح کرد: ایران به کمک متخصصان و جوانان خود در صنعت پهپادی رشد خوبی دارد و اتفاقات قابل قبولی در این صنعت رخ داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: صنعت پهپاد برای کشور می تواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند. به همین دلیل باید به این صنعت ارزش آفرین توجه ویژه ای صورت گیرد.

به گفته منطقی، در حال حاضر مهم ترین اولویت ستاد در حوزه پهپادی، تجمیع سازندگان قطعات، سازندگان و ارائه کنندگان خدمات پهپادی است.

وی بیان کرد: مهم ترین نتیجه این تجمیع، ایجاد ارزش افزوده از صنعتی است که با توانمندی بالای جوانان، راه روشن و مسیر همواری برای توسعه و پیشرفت دارد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ادامه داد: اولویت بعدی ما در این صنعت، تعریف و طراحی یک برند ملی برای پهپادهای تولید داخل است که همه پهپادهای طراحی شده از این پس ذیل این برند به دیگر کشورها صادر نیز می شود.

وی با اشاره به نتایج مثبت طراحی برند ملی برای پهپادهای تولیدی داخل کشور، گفت: این کار باعث می شود بین فعالان این حوزه رقابت ایجاد شود. ایجاد رقابت نیز منجر به افزایش کیفیت و کاهش قیمت فروش آن می شود.

منطقی گفت: صنعتی کردن پهپادها یک آورده عظیم اقتصادی برای کشور به همراه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top