تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/11/28 - 21:15
کد خبر: 302439

ایران در حوزه علم و فناوری حرف برای گفتن دارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: کشور ایران با توجه به تغییر و تحولات علمی که دارد در حوزه علم و فناوری پیشرفت‌های خوبی داشته و در واقع در این زمینه حرف برای گفتن دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نهمین نشست سراسری هم‌اندیشی معاونان و مدیران بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری و مجتمع امام خمینی دانشگاه علم و صنعت گفت: تحول و تغییر ضرورت یک حرکت قوی و راهبرد جدید در حوزه ارتباطات فناوری است. ایران در بخش تحقیقات مشترک در حوزه علم و فناوری حرف برای گفتن دارد به طوریکه در رفت و آمدها مجموعه‌های محققان، دانشمندان و اساتید با توجه به سابقه دیرینه مراکز علمی کشور وضعیت خوبی داریم.

وی افزود: ما افتخار داریم قدیمی‌ترین دانشگاه را مانند دانشگاه جندی‌شاپور در کشور داریم، اما سهم خوبی در روابط بین‌الملل در بخش تحقیقات مشترک نداریم.

غلامی اضافه کرد: با توجه به تاریخچه دانشگاه در کشور بسیار مورد انتظار است که فاصله ایجاد شده را با سرعت و دقت بیشتری طی کنیم چرا که در عرصه و دستاوردهای علمی جایگاه خوبی را توانسته‌ایم پیدا کنیم. عموما ًدر دانشگاه‌های دیگر کشورها پذیرفتن دانشجوهای ما محقق بوده است. بدون تعارف هر کدام از دانشگاه‌های معتبر دنیا وقتی حرف پذیرش دانشگاه مطرح می‌شود در دانشگاه‌های کشور ما مانند دانشگاه تهران که سابقه خوبی دارد اظهارنظر می‌کنند. این در حالی است که ما در پذیرش دانشجوی خارجی خوب عمل نکردیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: علیرغم تعدادی قابل توجهی از دانشجویان خارجی در کشور ما در حال تحصیل هستند که عموماً ما از همین تعداد دانشجو حمایت کرده‌ایم اما باید دانشجویان بیشتری جذب کنیم و در رشته‌های زبان فارس، ایران‌شناسی، فرهنگ و تاریخ اسلام دانشجویان خارجی را پذیرش کنیم. در واقعی یک از وظایف ما در حوزه روابط بین‌الملل توسعه پذیرش دانشجوی غیرایرانی است.

وی تأکید کرد: تبلیغ و معرفی دانشگاه‌های ایرانی از ضروریات فعالیت‌های دانشگاه با کشورهای اروپایی است چرا که با تبلیغ می‌توانیم دانشگاه‌های کشور را در لیست دانشگاه‌های معتبر دنیا قرار دهیم. با این اتفاق دانشجویان خارجی می‌توانند دانشگاه‌ مورد نظر خود را در داخل کشور ایران انتخاب و جذب شوند که در این زمینه باید بیشتر تلاش ما روی تبلیغ و معرفی دانشگاه باشد.

غلامی ادامه داد: یکی از روش‌ها برای جذب دانشجو ورود به همکاری آموزش مشترک در قالب دوره‌های مشترک است. از طرفی می‌توان با ایجاد شعبه دانشگاه ایرانی در خارج از کشور یا بالعکس با ایجاد مراکز علمی مشترک در کشور این هدف را دنبال کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: به عقیده من بزرگ‌ترین دیپلماسی، دیپلماسی علمی در  ایران می‌تواند باشد. این در حالی است که دانشگاه‌های ما بخش معتبر آنها در توسعه روابط بین‌الملل فعالیت چشمگیری دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بهانه‌های بنی اسرائیلی تل‌آویو برای کارشکنی در توافق جدید
اظهارات گروسی در خصوص مذاکراتش در ایران
نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
رونمایی از ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴
زلفی‌گل: نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
برگزاری دو دیدار آینده پرسپولیس و سپاهان فقط با تماشاگر خانم
حجت الاسلام نبویان منتخب اول تهران در دور دوم انتخابات به چه کسانی رای می‌دهد؟
کاریکاتور| انقلاب اسلامی ایران زنجیرهای وابستگی به غرب و آمریکا را گسست
مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای راه قدس +عکس
اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
کنفرانس خبری رییس سازمان انرژی اتمی و مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی +عکس
دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با قالیباف +عکس
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا
دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه با شرایط ویژه پذیرش می‌شوند
عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو خبرنگار
دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین +عکس
وقوع زمین‌لرزه‌ای به‌بزرگی ۲.۹ ریشتر در شهرستان دماوند
کاریکاتور| سرکوب دانشجویان، دروغین بودن ادعای آزادی بیان در آمریکا را فاش کرد
رایگان شدن بازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه(س)
مراسم تجلیل از مدال آوران ورزش کشور با حضور رئیسی +عکس
المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top