تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/11/29 - 14:52
کد خبر: 302569

ابوالفضل مظاهری

مانیفست فکری حرکت جوانان در دهه پنجم انقلاب

مانیفست فکری حرکت جوانان در دهه پنجم انقلاب

مسیر حرکت انقلاب اسلامی ایران در چهل سال آینده توسط رهبر معظم انقلاب تبیین شد و اکنون سند روشنی برای این مسیر در اختیار کارگزاران و البته جوانان این مرزوبوم قرارگرفته است.

خبرنامه دانشجویان ایران: ابوالفضل مظاهری*// توصیه‌های رهبری به آینده‌سازان ایران اسلامی، تعیین‌کننده جهت فعالیت‌های خودجوش جوانان در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی شهرها و روستاهاست. حرکت جهادگونه و توجه بیش‌ازپیش به‌شتاب علمی کشور، تداوم مطالبه عدالت و آرمان‌خواهی در زمینه مبانی و مفاهیم اصلی انقلاب مانند استقلال و آزادی در کنار حفظ اخلاق و معنویت و ایجاد سبک زندگی ایرانی و اسلامی از جمله محورهای ویژه مورد توجه فعالین دانشجویی است که در جهت دستیابی به هدف والای انقلاب اسلامی یعنی تحقق تمدن نوینی در جهان اسلام مورد تأکید رهبری قرارگرفته است.

اگرچه مطالبات رهبر انقلاب البته مطالبات جدیدی نیست اما روشن‌کننده اولویت‌های فکری جوانان در دهه پنجم حیات انقلاب است. ازاین‌رو در بین سرفصل‌های اساسی عنوان شده در بیانیه، نوع نگاه رهبری به مقوله امید قابل‌توجه و نیازمند موشکافی بیشترو اساسی‌تری است.

کلیدواژه‌های «امید» و «نگاه خوش‌بینانه» پای ثابت همه دیدارهای دانشجویی رهبری بوده است. موضوعی که گرچه در نگاه اول بزرگ و اساسی به نظر نمی‌رسد و در دستور کار جوانان قرار نمی‌گیرد اما یکی از اصلی‌ترین چالش‌های قشر بزرگ جوان و اثرگذار کشور در سال‌های اخیر بوده است و اینک به‌عنوان نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد جوانان پیش از هفت توصیه مهم، از آن یاد می‌شود.

این تقدم و تأکید گسترده، عزم بیشتر و رویکرد متفاوتی از فعالین تشکل‌های دانشجویی را می‌طلبد تا ضمن انجام فرایض آرمان‌خواهی و مطالبه‌گری در سطوح و موضوعات مختلف در عمل دچار یأس نسبت به آینده نشوند، چشم بر روی پیشرفت‌های گسترده و طلایی چهل‌ساله گذشته نبندند و این حرکت عظیم طی شده را نه‌تنها فراموش نکنند بلکه با ارائه تصویری واقعی و امیدوارانه از واقعیت‌ها در کنار موفقیت‌ها، راه را برای حرکت پرشتاب به سمت قله‌ها آماده سازند؛ بی‌شک امید به آینده بزرگ‌ترین نیروی محرکه مردم ایران اسلامی برای دستیابی به آرمان‌های بزرگشان خواهد بود.

* دبیر اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top