تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/12/06 - 15:12
کد خبر: 303467

آیت‌الله طباطبایی نژاد:

مردم ‌بی‌تدبیری‌ها را ‌پای ‌انقلاب ‌نمی‌گذارند

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: مردم سختی‌ها و بی عدالتی‌ها و بی‌تدبیری‌ها را تحمل می‌کنند اما پای اسلام و انقلاب و امام و رهبری نمی‌گذارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در کنگره ملی سرداران و 1400 شهید خط شکن شهرستان فلاورجان با اشاره به تشییع با شکوه شهیدان حادثه تروریستی، اظهار داشت: ملت و مردم ما پای انقلاب ایستاده‌اند و شاید برای خیلی‌ها باور کردنی نبود که با وضع اقتصادی که در جامعه است و گرانی موجود، مردم در 22 بهمن این‌طور شرکت می‌کنند.

وی تصریح کرد: خوشحالیم که برای مردم ما این نکته روشن شده ‌که حساب انقلاب و اسلام غیر از افراد است؛ دولتی می‌آید و می‌رود و افرادی می‌آیند و می‌روند که این‌ها نه انقلاب و اسلام است.

امام جمعه اصفهان افزود: این‌ها کارگزاری هستند که ممکن است اشتباه کنند و ممکن است حتی عمداً هم کار خلاف انجام دهند اما ربطی با انقلاب و اسلام ندارند؛ همان طوری که در صدر اسلام هم بسیار کارهای خلاف می‌شد که به پای پیامبر (ص) نمی‌گذاشتند.

وی گفت: این یک فرهنگ بسیار جالبی است که در بین مردم ما پیدا شده و شعور دینی بالا رفته است و این طور نیست که اگر کسی کار غلطی بکند با اسلام قهر بکنند؛ این روحیه به کوری چشم دشمنان به وجود آمده است.

آیت الله طباطبایی‌نژاد گفت: مردم سختی‌ها و بی عدالتی‌ها و بی‌تدبیری‌ها را تحمل می‌کنند اما پای اسلام و انقلاب و امام و رهبری نمی‌گذارند و این موضوع مهم است و همین رمز حضور مردم علی‌رغم مشکلاتی است که دارند و همین طور هم باید باشد.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری، افزود: قطار انقلاب ما روی ریل خود به پیش می‌رود و از اول انقلاب تا کنون از ریل خودش بیرون نیامده است و همان اسلام، آزادی و استقلال و سرپرستی ولی فقیه و مبارزه با دشمن و استکبار که ستون‌های انقلاب ما است سر جای خود باقی مانده و ذره‌ای هم تغییر پیدا نکرده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: اعتقاد دارم در هیچ‌کاری بعد از انقلاب کوتاه نیامدیم و در همه زمینه‌ها رشد کردیم و جلو رفته‌ایم و در همه زمینه‌ها علی رغم تمام تحریم‌ها و سختی‌ها پیشرفت داشته‌ایم.

وی با اشاره به تعبیر آیت‌الله جوادی آملی که مبارزه ما جنگ جهانی سومی است که در یک طرف کشور ما و در طرف دیگر همه دنیا است، افزود: اینکه در 40 سال یک جنگ جهانی داشته باشیم اما بتوانیم پیشرفت کنیم بسیار مهم است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اظهار داشت: همه پیامبران و ائمه شکست و پیروزی‌شان به خاطر مردم بوده است؛ اگر مردم وظیفه خود را نشناسند و دین خود را حمایت نکنند اگر رهبر امیرالمومنین هم باشد خانه نشین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آن کسی که می‌تواند انقلاب را پیش ببرد مردم است و در روایت داریم امام زمان (عج) وقتی ظهور می‌کند که قبل از ظهور عقل مردم رشد کرده باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به مشکلات حال حاضر کشور، تصریح کرد: سختی‌هایی که اکنون وجود دارد سه دلیل دارد؛ دشمن، بی‌تدبیری‌های مسئولان و خود مردم از دلایل این سختی‌ها هستند.

وی با اشاره به نقش برخی مردم در سختی‌ها، افزود: نباید شایعه پذیر باشیم و حرف بدون تحقیق را قبول کنیم؛ اگر محکم بایستیم و تقوا داشته باشیم کسی نمی‌تواند به ما ضربه بزند؛ دنیای کفر هیچ غلطی نمی‌تواند بکند به شرط اینکه مقاوم باشیم.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد گفت: علی رغم سختی‌ها خدا را شاکریم که در همه زمینه‌ها پیشرفت کرده‌ایم؛ در زمان جنگ تحمیلی حتی یک ساچمه و گلوله آر پی جی هم نداشتیم اما اکنون موشکی‌هایی درست کرده‌ایم که دنیای غرب به وحشت افتاده است.

وی افزود: ما امروز فن انرژی هسته‌ای را یاد گرفته‌ایم و در دنیا جزء 3 یا 4 کشوری هستیم که فن را از خود دارد و هر زمان که بخواهیم 20 درصد غنی سازی را انجام می‌دهیم و در زمینه‌های دیگر هم پیشرفت ها قابل توجه است.

امام جمعه اصفهان با اشاره به پیشرفت‌هایی که در ساخت جاده و اتوبان شکل گرفته است، اظهار داشت: یاد دارم در دوره سوم مجلس می‌گفتیم اگر 16 هزار مگاوات برق داشته باشیم وضع خوبی داریم؛ اکنون بالای 70 هزار مگاوات برق داریم و به کشورهای اطراف هم می‌فروشیم.

وی با اشاره به پیشرفت‌ها در زمینه‌های دیگر، افزود: به‌حمدلله از وضعیت خوبی برخورداریم به شرط اینکه خود را نبازیم که حالا چه خواهد شد و خدایی که در طبس شن را مامور می‌کند که باعث به هم خوردن چندین هلیکوپتر شود؛ به همین خدا ایمان داریم و نمی‌گذارد دشمن ضربه بزند.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه خود دشمن نعمت است، اذعان کرد: امام (ره) فرمودند اگر 10، 15 سال تحریم را ادامه بدهند خیلی خوب است چراکه ما خودمان را باور می‌کنیم و خودکفا در همه زمینه‌ها می‌شویم که الحمدالله در خیلی از زمینه‌ها خود کفا شدیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارائه تسهیلات بانکی به دانش‌آموزان در طرح مهارت ملی به زودی
جهش ۱۰ برابری هزینه بیمه نفتکش‌ها در پی ناامنی تنگه هرمز
حکم اعدام ۲ عامل جنایت میدان علیخانی اصفهان در کودتای دی‌ماه اجرا شد
روایت AFC از جام جهانی ایران
پشت پرده تب هواداری بلاگرها چیست؟
تقلای امارات برای کاهش تنش با ایران
خط لوله شرق‑غرب عربستان به بن‌بست رسید
دقیق‌تر از همیشه / روایتی جدید از شکست محاسبات واشنگتن
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top