تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/12/08 - 21:42
کد خبر: 303769

وزیر رفاه خبر داد

توزیع مرحله دوم بسته حمایتی تا پایان اسفند

وزیر رفاه درباره توزیع یک بسته حمایتی دیگر برای مددجویان بهزیستی، گفت: دستور رئیس جمهور ابلاغ شده و به محض تامین منابع فوراً توزیع می کنیم و تلاش می‌شود تا آخر سال انجام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد شریعتمداری وزیر رفاه در حاشیه نشست هم اندیشی مشاور امور زنان و خانواده و بانوان مدیرکل ستادی و سازمان‌های تابعه با وی، درباره افزایش حداقل حقوق و دستمزد کارگران گفت:همه اجزای این سه ضلع سه جانبه نظراتی درباره نحوه تامین فاصله حداقل سبد معیشتی با حداقل دستمزد دارند و ما به همه نظرات احترام می‌گذاریم ولی مرجع تصمیم گیر نهایی شورای عالی کار است.

 وی افزود: قبلا کمیته‌ای معین شده و در کلیات تفاهم است که ارتباط منطقی بین حداقل دستمزد و میزان حداقل سبد معیشتی خانوار به وجود بیاوریم و البته تلاش می‌کنیم آن هدف را در یک زمان بندی‌های معین و در بازه سه تا پنج ساله محقق کنیم.

وزیر رفاه بیان داشت: تلاش می‌کنیم ارتباطی منطقی بین حداقل دستمزد با نرخ تورم بوجود بیاوریم و یک جزء ثابتی را  در افزایش دستمزدها معین کنیمکه این فاصله را تا حدودی منطقی تر کند.  کلیات مورد تفاهم است اما درباره میزان آن، حتما باید مباحث کارشناسی ادامه پیدا کند و امیدواریم به دقایق آخر کشانده نشود و به درازا نکشد. 

شریعتمداری درباره توزیع یک بسته حمایتی دیگر برای مددجویان بهزیستی، گفت: دستور رئیس جمهور برای این موضوع ابلاغ شده و تامین منابع باید با توجه به مقتضیات مالی سازمان برنامه انجام شود و به محض تامین منابع فورا توزیع می‌کنیم و تلاش می‌کنیم تا آخر سال انجام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top