تاریخ انتشار: جمعه 1397/12/10 - 12:10
کد خبر: 303946

ورمزیار:

استقلال می‌تواند در گروه مرگ صدرنشین شود

بازیکن و مربی پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال در گروه مرگ هم که باشد با این عملکرد و شرایط می‌تواند صدرنشین شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، صادق ورمزیار درباره پیروزی سه بر یک تیم فوتبال استقلال مقابل فولاد خوزستان در هفته بیستم لیگ برتر, اظهار داشت: استقلال از لحاظ روحی, روانی و بدنی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و در این بازی هم دیدیم که بازیکنان و کادر فنی فعل خواستن را واقعاً صرف کردند.

وی افزود: فکر می‌کنم بازیکنان استقلال در این بازی هرچه برای پیروزی لازم بود را اجرا کردند اگر چه غیبت روزبه چشمی تاثیرگذار بود. استقلال از نظر نتیجه‌گیری, بهترین تیم هفته‌های اخیر بوده و همین عامل باعث می‌شود که تیم باز هم از لحاظ روحی و روانی رشد کند.

بازیکن و مربی پیشین تیم فوتبال استقلال درباره گلزنی سه بازیکن خارجی استقلال در این بازی, خاطرنشان کرد: پاتوسی مثل بازی‌های قبل عملکرد خیلی خوبی داشت و می‌تواند یکی از مهر‌های خوب ما باشد. پاتوسی و منشا خیلی خوب با یکدیگر هماهنگ بودند. این نشان می‌دهد که این دو می‌توانند در کنار هم برای استقلال در بازی‌های آینده خیلی مفید باشند. ایسما گونکالوس نیز موفق شد دروازه فولاد را باز کند اما باید وزنش را کم کند تا بتواند به عنوان یک بازیکن خارجی برای تیم بیشتر مفید باشد.

ورمزیار در خصوص اینکه استقلال می‌تواند در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با توجه به همگروهی با الدحیل، الهلال و العین موفق باشد گفت: شما وقتی تیمی داشته باشید که نیمکتش با ترکیب اصلی خیلی فرق نمی‌کند, قطعاً می‌توانید موفق باشید. این خیلی کمک می‌کند که در تعویض از بازیکن فوق‌العاده‌ای مثل داریوش شجاعیان استفاده کنید, یا محسن کریمی، مرتضی تبریزی و …. با این وضعیت قطعاً می‌توانید در هر جامی موفق باشید. استقلال در گروه مرگ هم با این عملکرد و شرایط می‌تواند صدرنشین شود.

بازیکن و مربی پیشین تیم فوتبال استقلال اضافه کرد: خیلی خوشحال شدم که سید حسین حسینی را درون دروازه دیدم. این خیلی خوب است که او و سید مهدی رحمتی در کنار هم رفاقت و رقابت داشته باشند. حضور حسینی در ترکیب اصلی یک حُسن بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top