تاریخ انتشار: 12 آبان 1388 - 00:00:00
کد خبر: 3041

چوب و چماق عوامل دانشگاه آزاد برای منتقد

در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که روز گذشته، دوشنبه، در تالار دانشکده فنی دانشگاه سمنان و از سوی انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، سخنانی را درباره مسائل دانشگاه آزاد و اهداف تاسیس آن بیان کرد، که در پایان این مراسم، افرادی که در یک دستگاه مینی‌بوس، 2 دستگاه وانت، 3 دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه پراید که آرم دانشگاه آزاد نیز داشت، حضور داشتند، با ایستادن در بیرون سالن سخنرانی قصد داشتند پس از خروج سلیمی‌نمین از سالن، با چوب و چماق به وی حمله کنند.

به گزارش« خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، تعدادی از عوامل دانشگاه آزاد پس از سخنرانی عباس سلیمی‌نمین در دانشگاه سمنان درباره مسائل مربوط به مدیریت دانشگاه آزاد، قصد داشتند وی را در جاده سمنان-تهران مورد ضرب و شتم قرار دهند.

میکائیل دیانی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس ،با اشاره به اتفاقات عجیب و غریب رخ داده در جریان سخنرانی عباس‌ سلیمی‌نمین مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در دانشگاه سمنان گفت:
در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که روز گذشته، دوشنبه، در تالار دانشکده فنی دانشگاه سمنان و از سوی انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، سخنانی را درباره مسائل دانشگاه آزاد و اهداف تاسیس آن بیان کرد، که در پایان این مراسم، افرادی که در یک دستگاه مینی‌بوس، 2 دستگاه وانت، 3 دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه پراید که آرم دانشگاه آزاد نیز داشت، حضور داشتند، با ایستادن در بیرون سالن سخنرانی قصد داشتند پس از خروج سلیمی‌نمین از سالن، با چوب و چماق به وی حمله کنند.

وی افزود: اما حضور گسترده دانشجویان در اطراف عباس سلیمی‌نمین و حمایت این دانشجویان از وی و ایجاد سپر دفاعی موجب شد که عوامل دانشگاه آزاد نتوانند نقشه خود را عملی کنند.

به گفته دیانی، اما این پایان ماجرا نبود چرا که عوامل دانشگاه آزاد دست‌بردار نبوده و قصد داشتند سلیمی‌نمین را در جاده سمنان-تهران و در بازگشت وی به تهران مورد ضرب و شتم قرار دهند؛ اما دانشجویان متوجه این خطر شده و با استفاده از حربه فریب، آنان را مجدد ناکام گذاشتند.

این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان افزود: یکی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه برای فریب عوامل دانشگاه آزاد بر ماشین عباس سلیمی‌نمین سوار شده و در جاده به سمت تهران حرکت کرد و این موجب شد که عوامل دانشگاه آزاد این ماشین را تعقیب کرده و پس از دقایقی با متوقف کردن خودرو، با چوب و چماق به سمت آن حرکت کنند. اما پس از مشاهده عدم حضور سلیمی‌نمین در این خودرو، از اقدام خود برای ضرب و شتم صرف‌نظر کردند.

به گفته دیانی، از طرف دیگر دو نفر از اعضای انجمن اسلامی به همراه عباس سلیمی‌نمین سوار بر خودروی دیگری شده و از این فریب عوامل دانشگاه آزاد استفاده کردند و عازم تهران شدند.

* وقف اموال دانشگاه آزاد فریبی برای فرار از اصلاح اساسنامه است
به گزارش فارس، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، دیروز دوشنبه در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که در تالار خوارزمی دانشکده فنی دانشگاه سمنان و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهداف تاسیس دانشگاه آزاد، گفت: هاشمی در نماز جمعه سال 61 هدف از تاسیس دانشگاه آزاد را جلوگیری از مدرک‌گرایی عنوان کرد اما بعدها همین دانشگاه، منشأ نشر مدارک جعلی شد و تنها 3 سال پس از تأسیس، دوره دکتری این دانشگاه را فعال کرد.

وی با بیان اینکه در سال 65 انتقادات از دانشگاه آزاد زیاد شد و هاشمی برای جلوگیری از انتقادات نزد امام(ره) رفت تا حمایت امام(ره) را از دانشگاه بگیرد، گفت: اما امام(ره) فرمودند که هیچ دفاعی از دانشگاه آزاد نمی‌کنم.

رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران ادامه داد: جاسبی با دادن مدارک به مخالفین خود، آنها را با خود هم‌سو می‌کرد که نمونه آن جمعی از نمایندگان مجلس ششم بودند و هم‌چنین دهقان رئیس سابق سازمان بازنشستگی کشور، که با قبول کرسی دکتری و تدریس در دانشگاه آزاد، دو ساختمان با ارزش در تهران که متعلق به بازنشستگان بود را رایگان به دانشگاه آزاد و شخص جاسبی و همسرش داد.

سلیمی‌نمین وقف اموال را فریبی برای فرار از تغییر دادن اساسنامه دانشگاه آزاد دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد حتی برای این فریب خود به رهبری دروغ بست و گفت رهبری با وقف اموال دانشگاه آزاد موافق است، اما تکذیبیه آن فوراً در سایت مقام معظم رهبری منتشر شد.

وی با بیان اینکه کردان قرابت فکری و عملی با هاشمی داشت و بعد در اطراف احمدی‌نژاد حضور پیدا کرد، گفت:باید با دانشگاه آزاد، که ماشین کردان سازی است مقابله شود.

وی گفت: خواهرزاده خاتمی یکی از جمله افرادی است که با سیستم فساد مدیریتی دانشگاه آزاد دکتری گرفت.

رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران درباره نقش دانشگاه آزاد در انتخابات و اغتشاشات بعد از آن گفت: فعالیت این دانشگاه در انتخابات اظهر من الشمس بود.

سلیمی‌نمین ادامه داد: سر حلقه این باند مدیریتی دانشگاه آزاد به جایی متصل است که فعلا صلاح نیست که نامشان گفته شود، اما مهدی هاشمی قسمتی از این حلقه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
مهلت بخشودگی جریمه قانون مالیات بر ارزش افزوده تا ۳۱ تیر تمدید شد
حملات جدید ایران به مواضع آمریکایی در بحرین و اردن
سخنگوی دولت: لنج‌های تجاری در جاسک مورد حمله دشمن قرار گرفته است
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۵۱۷ استاد دانشگاه آزاد: امنیت ایران با صلح تحمیلی معامله‌ پذیر نیست
یخچال انسانی برای مقابله با گرمازدگی ساخته شد
فرصت همکاری در حوزه علوم اعصاب و فناوری
دعوت از مادران جهان برای خواندن لالایی برای فرزندان میناب
دیدار «مومنی» با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد
این فرد مشاور وزیر علوم نیست!
هشدار پلیس فتا نسبت به پیام‌های جعلی درخواست پول
شناگر ایران صاحب مدال طلا شد
فراخوان گردآوری آثار ادبی درباره شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب
صعود چشمگیر جودوکاران جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری به کجا رسید؟
کشف ۶۲ قطعه از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب
دوران پهلوی و خانه‌هایی که سیاه بود
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
حضور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک در سمینار ورزش بانوان آسیا
ورزشگاه میزبان ایران در جام جهانی تغییر حالت داد
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top