تاریخ انتشار: 12 آبان 1388 - 00:00:00
کد خبر: 3041

چوب و چماق عوامل دانشگاه آزاد برای منتقد

در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که روز گذشته، دوشنبه، در تالار دانشکده فنی دانشگاه سمنان و از سوی انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، سخنانی را درباره مسائل دانشگاه آزاد و اهداف تاسیس آن بیان کرد، که در پایان این مراسم، افرادی که در یک دستگاه مینی‌بوس، 2 دستگاه وانت، 3 دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه پراید که آرم دانشگاه آزاد نیز داشت، حضور داشتند، با ایستادن در بیرون سالن سخنرانی قصد داشتند پس از خروج سلیمی‌نمین از سالن، با چوب و چماق به وی حمله کنند.

به گزارش« خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، تعدادی از عوامل دانشگاه آزاد پس از سخنرانی عباس سلیمی‌نمین در دانشگاه سمنان درباره مسائل مربوط به مدیریت دانشگاه آزاد، قصد داشتند وی را در جاده سمنان-تهران مورد ضرب و شتم قرار دهند.

میکائیل دیانی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس ،با اشاره به اتفاقات عجیب و غریب رخ داده در جریان سخنرانی عباس‌ سلیمی‌نمین مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در دانشگاه سمنان گفت:
در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که روز گذشته، دوشنبه، در تالار دانشکده فنی دانشگاه سمنان و از سوی انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، سخنانی را درباره مسائل دانشگاه آزاد و اهداف تاسیس آن بیان کرد، که در پایان این مراسم، افرادی که در یک دستگاه مینی‌بوس، 2 دستگاه وانت، 3 دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه پراید که آرم دانشگاه آزاد نیز داشت، حضور داشتند، با ایستادن در بیرون سالن سخنرانی قصد داشتند پس از خروج سلیمی‌نمین از سالن، با چوب و چماق به وی حمله کنند.

وی افزود: اما حضور گسترده دانشجویان در اطراف عباس سلیمی‌نمین و حمایت این دانشجویان از وی و ایجاد سپر دفاعی موجب شد که عوامل دانشگاه آزاد نتوانند نقشه خود را عملی کنند.

به گفته دیانی، اما این پایان ماجرا نبود چرا که عوامل دانشگاه آزاد دست‌بردار نبوده و قصد داشتند سلیمی‌نمین را در جاده سمنان-تهران و در بازگشت وی به تهران مورد ضرب و شتم قرار دهند؛ اما دانشجویان متوجه این خطر شده و با استفاده از حربه فریب، آنان را مجدد ناکام گذاشتند.

این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان افزود: یکی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه برای فریب عوامل دانشگاه آزاد بر ماشین عباس سلیمی‌نمین سوار شده و در جاده به سمت تهران حرکت کرد و این موجب شد که عوامل دانشگاه آزاد این ماشین را تعقیب کرده و پس از دقایقی با متوقف کردن خودرو، با چوب و چماق به سمت آن حرکت کنند. اما پس از مشاهده عدم حضور سلیمی‌نمین در این خودرو، از اقدام خود برای ضرب و شتم صرف‌نظر کردند.

به گفته دیانی، از طرف دیگر دو نفر از اعضای انجمن اسلامی به همراه عباس سلیمی‌نمین سوار بر خودروی دیگری شده و از این فریب عوامل دانشگاه آزاد استفاده کردند و عازم تهران شدند.

* وقف اموال دانشگاه آزاد فریبی برای فرار از اصلاح اساسنامه است
به گزارش فارس، عباس سلیمی‌نمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، دیروز دوشنبه در نشست «پایان آقازاده‌ایسم» که در تالار خوارزمی دانشکده فنی دانشگاه سمنان و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهداف تاسیس دانشگاه آزاد، گفت: هاشمی در نماز جمعه سال 61 هدف از تاسیس دانشگاه آزاد را جلوگیری از مدرک‌گرایی عنوان کرد اما بعدها همین دانشگاه، منشأ نشر مدارک جعلی شد و تنها 3 سال پس از تأسیس، دوره دکتری این دانشگاه را فعال کرد.

وی با بیان اینکه در سال 65 انتقادات از دانشگاه آزاد زیاد شد و هاشمی برای جلوگیری از انتقادات نزد امام(ره) رفت تا حمایت امام(ره) را از دانشگاه بگیرد، گفت: اما امام(ره) فرمودند که هیچ دفاعی از دانشگاه آزاد نمی‌کنم.

رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران ادامه داد: جاسبی با دادن مدارک به مخالفین خود، آنها را با خود هم‌سو می‌کرد که نمونه آن جمعی از نمایندگان مجلس ششم بودند و هم‌چنین دهقان رئیس سابق سازمان بازنشستگی کشور، که با قبول کرسی دکتری و تدریس در دانشگاه آزاد، دو ساختمان با ارزش در تهران که متعلق به بازنشستگان بود را رایگان به دانشگاه آزاد و شخص جاسبی و همسرش داد.

سلیمی‌نمین وقف اموال را فریبی برای فرار از تغییر دادن اساسنامه دانشگاه آزاد دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد حتی برای این فریب خود به رهبری دروغ بست و گفت رهبری با وقف اموال دانشگاه آزاد موافق است، اما تکذیبیه آن فوراً در سایت مقام معظم رهبری منتشر شد.

وی با بیان اینکه کردان قرابت فکری و عملی با هاشمی داشت و بعد در اطراف احمدی‌نژاد حضور پیدا کرد، گفت:باید با دانشگاه آزاد، که ماشین کردان سازی است مقابله شود.

وی گفت: خواهرزاده خاتمی یکی از جمله افرادی است که با سیستم فساد مدیریتی دانشگاه آزاد دکتری گرفت.

رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران درباره نقش دانشگاه آزاد در انتخابات و اغتشاشات بعد از آن گفت: فعالیت این دانشگاه در انتخابات اظهر من الشمس بود.

سلیمی‌نمین ادامه داد: سر حلقه این باند مدیریتی دانشگاه آزاد به جایی متصل است که فعلا صلاح نیست که نامشان گفته شود، اما مهدی هاشمی قسمتی از این حلقه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top