تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/12/28 - 13:41
کد خبر: 306179

خلیل عامری

از کیهان تا کیان

از کیهان تا کیان

شاید با هر اصلاح طلب، ( از تئوریسین ها تا اصلاح طلبان امروز ) که صحبت کنیم، دستاورد دولت اصلاحات را نامگذاری سال ۲۰۰۱ به نام گفت و گوی تمدن ها بدانند؛ غافل از اینکه در خلوت هایشان از خود حتی سوال نمی کنند که چرا این دستاورد، بزرگترین جنگ تمدن ها را از جانب بوش پسر کلید زد؟

خبرنامه دانشجویان ایران: خلیل عامری*// اصلاح طلبان دستاورد را خلق نمی کنند بلکه آن را تعریف می کنند؛  به جای ربط دادن رفع حصر به مسائل اقتصادی به فکر تعریف راه حل باشند.

از حکم امام در موسسه کیهان تا حلقه کیان و ضیافت بلوط سبز  

1- سکانس اول: محمد خاتمی پس از فعالیت هایی در موسسه کیهان که روزانه در انتقاد از لیبرال ها، علیه بازرگان و در غرب و شرق ستیزی سرمقاله و یادداشت می نوشت؛ به پیشنهاد میرحسین موسوی برای وزارت ارشاد رای اعتماد گرفت و کارش را با حلقه خاص خود شروع کرد؛ شاید تنها کسی که در آن زمان از او و فرجام ش آگاه بود پدرش بود که او را غرب زده و خطرناک خطاب می کرد.

2- سکانس دوم: سید خندان ما، در رقابت و عبور از عالیجنابان سرخ پوش و خاکستری و با تشکیل جبهه دوم خرداد بر مسند قدرت قرار گرفت. دولتی که کار خود را با شعار جامعه مدنی و توسعه سیاسی آغاز کرده بود؛ خفقان ترین دوران و تحولات سیاسی را رقم زد؛ از قضایایی مانند ۲۳ ابان ۷۶، اصلاح قانون مطبوعات و قتل های زنجیره ای گرفته، تا حوادث کوی دانشگاه، لوایح دو قلو و دوگانه ای، که زمینه ای برای افزایش قدرت و مقابله با ولایت فقیه ای شد که در وصفش، در گذشته  قلم ها می نوشت.

3- سکانس سوم: به رغم کنار کشیدن از انتخابات سال ۸۸ و فاصله گرفتن از سیاست فعالیت خود را در حمایت از [میر] ها با کمک گرفتن از ملک عبدالله [ها] برای ستادهای انتخاباتی شروع کرد و ابتدای اختناق و فتنه دیگر را قبل از انتخابات و نیز در همان ورزشگاه آزادی استارت زد؛ بعد از پایان فتنه ها و تحمیل هزینه های جبران ناشدنی، نقطه اوج همه این ماجراها ضیافت بلوط سبز و  دیدار با سوروس ها و مایکل لیدن هایی است که اجرای طرح های رفراندومی و ایران مدرن های آن ها نقطه پایان او در عرصه سیاست ایرانی - اسلامی بود.

4- سکانس پایانی:  انقضا و پایان ولایت فقیه برای خاتمی؛ تاجزاده و حلقه هایشان تا روز ۱۴ خرداد ۶۸ بود؛ اگر بازرگان، که زمانی خاتمی دهه شصتِ سرپرست کیهان، روزانه در انتقاد از او و لیبرال ها سرمقاله و یادداشت می نوشت، اکنون تصویرش را در دفاتر انجمن اسلامی در کنار خاتمی می بینیم؛ و یا  اگر افشا کننده های جاسوسی های امیرانتظام اکنون شده اند مدافعش و در روز فوتش پیام تسلیت نثارش می کنند؛ و از تسخیر لانه جاسوسی و جاسوس خواندنش ابراز لَهف می کنند؛ اگر اکبر پونزده های دهه شصت اکنون شده اند مدافعان حقوق و آزادی زن؛  اگر میرحسین موسوی دهه شصت که هر روز در روزنامه جمهوری اسلامی علیه غرب و شرق و در دفاع از جمهوری اسلامی  قلم می زد؛ اکنون به دلیل عنایت و لطف جمهوری اسلامی در حصر است؛ اگر کروبی انقلابیِ سه دهه قبل  امروز در تخریب رهبری و نظام نامه می نویسد؛ حاصل تفکر اصلاحاتی است که محصول تضاد است نه مولد آن ؛ اصلاحات دستاورد را خلق نمی کند بلکه آن را تعریف می کند.

شاید با هر اصلاح طلب، (از تئوریسین ها تا اصلاح طلبان امروز) که صحبت کنیم، دستاورد دولت اصلاحات را نامگذاری سال ۲۰۰۱ به نام گفت و گوی تمدن ها بدانند؛ غافل از اینکه در خلوت هایشان از خود حتی سوال نمی کنند که چرا این دستاورد، بزرگترین جنگ تمدن ها را از جانب بوش پسر کلید زد؟

آن ها هنوز هم راه حل را تعریف نمیکنند  و مسائلی مانند رفع حصر را به گشایش اقتصادی مربوط میسازند؟!

* قائم مقام واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top