تاریخ انتشار: شنبه 1398/01/03 - 11:13
کد خبر: 306418

ابوالقاسم رحمانی

با کت‌ یا کاپشن‌ یا عبا

با کت‌ یا کاپشن‌ یا عبا

ما به رسم استادیوم رفتن‌های دربی، برای دیدن شما در زمین بایر اطراف شهر جمع می‌شویم، ما از گفتن عجز و ناتوانی و فقر و بدبختی‌هامان برای شما ابا و خجالت نداریم، ما با شما رک حرف می‌زنیم، فقط به شما می‌گوییم که سیلی صورتمان را سرخ کرده، اگر نه هیچ، هیچیم

خبرنامه دانشجویان ایران: ابوالقاسم رحمانی// ما دوست داریم شماها را ببینیم، ما دوست داریم شماها بخواهید که بیایید، ما شما را دیدن، با شما یک عکس گرفتن، برای شما کف و سوت زدن را دوست داریم، ما با شما حرف زدن را دوست داریم، ما دوست داریم خبر آمدن، نیامدنتان را بهم بدهیم.

ما به رسم استادیوم رفتن‌های دربی، برای دیدن شما در زمین بایر اطراف شهر جمع می‌شویم، ما از گفتن عجز و ناتوانی و فقر و بدبختی‌هامان برای شما ابا و خجالت نداریم، ما با شما رک حرف می‌زنیم، فقط به شما می‌گوییم که سیلی صورتمان را سرخ کرده، اگر نه هیچ، هیچیم. میله و نرده و خیابان و بلوارهای شهر ما هم شمارا دوست دارند، رنگ می‌شوند، تعمیر می‌شوند، کاشته و تروتمیز می‌شوند، خط‌کشی می‌شوند و... .

ما شما را نه، آمدنتان را دوست داریم. شما برای ما بالایید، از آن بالاهایی که همه کار می‌کنند و مجوز همه چیز را دارند و می‌گیرند. ما آمدنتان را دوست داریم، حتی زیر چتر اعیانی و شیشه‌های ضدگلوله و نگاه شاهانه‌تان، ما آمدنتان را دوست داریم و وقتی باشید خبری از فحش‌های خلوت‌هایمان به شما نیست، چون شاید دیگر نیایید، پس فقط از دردها می‌گوییم. ما آمدنتان را دوست داریم، برای دیدنتان صف می‌کشیم و حتی پایش که بیفتد همان نرده‌هایی که بینمان هست و قرار بود نباشد را هم می‌شکنیم تا به شما برسیم. ما آمدنتان را دوست داریم، ما درد داریم، ما بدبختیم و اگر شما نباشید و نیایید کورسویی هم نیست، ما آمدنتان را دوست داریم، گلستان بیایید، مازندران هم، با کت یا کاپشن یا عبا، فرقی نمی‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برای بازی با بلژیک تغییراتی خواهیم داشت
ونس وارد سوئیس شد
نوبت بندی وام بازنشستگان کشوری اعلام شد
دانشگاه پیام نور میزبان برگزاری آزمون‌های سایر دانشگاه‌ها می‌شود
تغییر وزن بعد از ۳۰ سالگی آسان نیست
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آمریکا برای آزادسازی بخشی از دارایی‌های ایران آماده می‌شود
بزرگ‌ترین مانع توافق با ایران، اسرائیل است نه کنگره
نبرد برای صعود / آزمون سخت برای تیم ملی
برگ طلایی هرمز / با انسداد دوباره تنگه، دشمن عقب نشست!
جلیلی: باج دادن مشکل ما با آمریکا را حل نمی‌کند/ تحقق شروط رهبر انقلاب، تابع تقویت کارت‌های بازی ایران است
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
مراسم «شیرخوارگان حسینی» در مصلی امام خمینی(ره) +عکس
هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top