تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/01/07 - 17:03
کد خبر: 306751

مطالبه لغو ویزا برای کشورهای همسایه

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لغو ویزای ایران و عراق گفت: مطالبه لغو ویزا برای سایر کشورهای همسایه و پیگیری در این زمینه نیز در برنامه مجلس قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امیر خجسته با اشاره به لغو ویزا برای عراق و ایران اظهار کرد: با توجه به مطالبات مردم ایران برای زیارت عتبات عالیات و زائران عراقی برای تسهیل در زیارت امام رضا(ع) ویزا برای هر دو کشور لغو شد.

وی با بیان اینکه با این اقدام زیارت عتبات عالیات در تمام ایام به ویژه اربعین حسینی راحت‌تر انجام می‌شود گفت: در جریان اربعین برخی نیز سوء استفاده کرده و نسبت به افزایش قیمت ویزا اقدام می‌کردند که با این اقدام دیگر مشکلی نخواهیم داشت.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی لغو ویزا را اتفاق بزرگی برای افزایش ارتباطات بین دو کشور عراق و ایران دانست و افزود: از این به بعد زائران اباعبدالله الحسین(ع) با این توفیق بزرگ به راحتی می‌توانند به زیارت مشرف شوند.

وی توجه به گردشگری مذهبی را موضوع مهمی دانست و با بیان اینکه مطالبه لغو ویزا برای سایر کشورهای همسایه و پیگیری در این زمینه نیز در برنامه مجلس قرار دارد گفت: افزایش ارتباط با کشورهای شیعی باید در صدر برنامه‌ها باشد که یکی از راه‌های آن لغو ویزاست.

خجسته در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید از این فرصت برای معرفی بهتر همدان به عراقی استفاده کرد اظهار کرد: همدان با برخورداری از آب و هوای مطلوب و آثار تاریخی و طبیعی منحصر به فرد بهترین مقصد گردشگری است.

وی گردشگری سلامت را یکی از موضوعات مهم دانست و با اشاره به علاقه مردم عراق به توریسم سلامت در همدان گفت: باید از برداشتن فرصت ویزا برای همدان بهره کافی و وافی را ببریم.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بخش دیگری از اموال علی کریمی توقیف شد+ تصویر
ایران با بازوبند مشکی مقابل مصر
افشای ضربه سنگین ایران به اسرائیل تنها طی ۱۲ ساعت
مصوبه افزایش حقوق اعضای هیئت علمی لغو نشده
آغاز ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی از ۲۴ خرداد
بلیت تماشاگران ایرانی سلب شد
مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب پس از دهه اول محرم برگزار می‌شود
کریدور شمال-جنوب؛ میراث راهبردی دولت شهید رئیسی در ایمن‌سازی زنجیره تأمین کالاهای اساسی
امروز ایران قواعد جدید بازی را دیکته می‌کند
کوتاه نمی‌آییم و بر عهد خود پایبند میمانیم
صعود بورس به ۴.۵ میلیون واحد؛ سبزی ۹۵ درصد نمادها
مرجان ساتراپی؛ راوی تصویری یک‌جانبه از ایران یا قهرمان؟
یکصد‌شب اقتدار و بازدارندگی / حضور مردمی چگونه معادلات دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top