تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/01/11 - 16:29
کد خبر: 307000

استقرار دیزل ژنراتور برای تامین برق در خوزستان

مدیرکل ICT استان خوزستان از هماهنگی‌ برای حفظ ارتباطات پایدار در استان خوزستان در شرایط بحران خبر داد و گفت: برای تأمین انرژی سایت‌های ارتباطی مناطق حساس با دیزل ژنراتور برنامه ریزی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت ارتباطات، علی صالح نساج با اشاره به برگزاری کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان، گفت: به دلیل احتمال وقوع سیلاب و قطع احتمالی برق، مقرر شد تا نسبت به استقرار دیزل ژنراتورها در سایت‌های اصلی موبایل و سایت‌های مناطق حساس همچون بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های راه آهن اقدام شود تا مشکلی از بابت تأمین انرژی این سایت‌ها و به تبع آن ایجاد اختلال ارتباطی پیش نیاید.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان گفت: همچنین قرار شد بازدید باتری‌های پشتیبان سایت‌های ارتباطی که از روزهای گذشته آغاز شده، به صورت مستمر ادامه پیدا کند تا از این نظر نیز آمادگی خود را حفظ کنیم.

وی با اشاره به افزایش شدید سطح آب رودخانه‌ها و احتمال طغیان و وقوع سیل در سطح این استان از آماده باش کامل کلیه واحدهای تابعه وزارت ارتباطات در استان خوزستان و اپراتورهای ارتباطی از چند روز گذشته خبر داد و گفت: باید ضمن جلوگیری از ایجاد اختلال ارتباطی در مناطقی که دچار حادثه می‌شود، از تمامی ظرفیت‌های بخش ICT برای کاهش خسارت‌های معنوی و مالی احتمالی ناشی از سیل اقدام کرد.

صالح نساج در مورد قطع برق سایت اصلی ساحلی شهر اهواز که ۱۸ سایت دیگر را تحت پوشش قرار می‌دهد نیز توضیح داد و افزود: از چند روز گذشته به دلیل بالا آمدن سطح آب و جلوگیری از بروز برق گرفتگی، اقدام به قطع برق این منطقه شده که با استقرار دیزل ژنراتور نسبت به فعالیت آن در روزهای اخیر اقدام شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با مدیر یکی از اپراتورهای تلفن همراه تصریح کرد: در این جلسه پیرامون عدم تأمین برق سایت مستقر در مسیر ترانزیت پل زال به اندیمشک که مسیر ارتباطی دو استان لرستان و خوزستان محسوب می‌شود، بحث و بررسی صورت گرفت که مقرر شد برای مدت یک ماه این سایت نیز جهت تأمین برق به وسیله دیزل ژنراتور به فعالیت ادامه دهد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان از استقرار شبانه روزی نیروها از ابتدای نوروز در خوزستان خبر داد و با اشاره به هماهنگی با فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها برای امن سازی سایت‌های ارتباطی گفت: در شهرستان اندیکا نیز به دلیل ریزش کوه دچار قطعی فیبرنوری شده بودیم که با تلاش همکاران مخابرات خوزستان، فیبر نوری آسیب دیده ترمیم و ارتباطات منطقه به حالت نرمال درآمد.

رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات ستاد مدیریت بحران استان خوزستان با بیان اینکه از همه توان و تجهیزات برای حفظ جان و مال مردم در شرایط پیش رو استفاده می‌کنیم، خاطرنشان کرد: با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان، پیامک‌های هشداری به منظور عدم استقرار و نصب چادر در نزدیکی رودخانه‌ها و مسیل های دارای سیلاب و دیگر موارد هشدار دهنده برای مردم استان ارسال شده و به فراخور شرایط پیامک‌های دیگری نیز ارسال می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
برنز نماینده بوکس ایران قطعی شد
امیریان به فینال دوی ۸۰۰ متر رسید
پزشکیان: آمریکا محو، نابودی و ساقط کردن ایران را در خواب خواهد دید
تغییر زمان بازی گل گهر و استقلال خوزستان
باید از جام جهانی برای جام ملتها درس بگیریم
توجیه شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان از زبان یک مدافع
برگزاری آئین روز ملی پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی
حضور بیش از ۸۵ درصد دانشجویان کارشناسی در هفته اول مهر
شیوا مقانلو دبیر علمی نوزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد
جولین مور جایزه نماد طلایی زوریخ را دریافت کرد
حجت‌الاسلام قمی: زنجیره جنایت باید با خونخواهی رهبر شهید قطع شود
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top