تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/01/27 - 22:34
کد خبر: 308832

تجمع دانشجویان دانشگاه شهید رجایی درپی اقدام خصمانه آمریکا

دانشگاهیان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با برگزاری تجمعی اقدام خصمانه آمریکا در قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی را به شدت محکوم کرده و حمایت خود را از سپاه اعلام کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دانشگاهیان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با برگزاری تجمعی اقدام خصمانه آمریکا را در قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی را به شدت محکوم کرده و حمایت خود را سپاه اعلام کردند.

اساتید و دانشجویان در این تجمع با لگدمال کردن و سوزاندن پرچم آمریکا اعتراض خود به اقدام ترامپ را نشان دادند.

سردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل بخش دیگری از مراسم دانشگاهیان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بود.

* اقتدار سپاه اتاق فکر ژنرالها و سیاستمدران آمریکایی را به لرزه در آورده است

تجمع کنندگان همچنین بیانیه‌ای را در این راستا قرائت کردند که متن این بیانیه به شرح زیر است:

در میلاد باشکوه سیدالشهدا صفحه دیگری از افتخارآفرینی های شیر بچه های سپاه پاسداران رقم خورد و باز هم چهره واقعی آمریکای تروریست که دستشان به خون هزاران مرد و زن و کودک در سراسر جهان آغشته است،برای مردم ما آشکار شد و جهان شاهد به سخره گرفتن قوانین بین الماللی و پوشالی بودن ادعاهای حقوق بشری بود.

این اقدام ناشیانه آمریکا که خود سردسته تروریست ها و مرکز آموزش و تربیت تروریست در جهان است ،نتیجه عقده حقارت و ناکامی ۴۰ ساله‌ای است که دژ استوار سپاه در حفاظت  از هویت و استقلال ایران و اسلام به ارمغان آورده است. بدون تردید آمریکا سپاه را عامل ناکامی همه طراحی‌ها و دسیسه‌های خود در خاورمیانه از یک سو و ماندگاری نظام جمهوری اسلامی از سوی دیگر می‌داند.

در هر گوشه‌ای از کشور و حتی جغرافیای اسلام ،مشکلی ایجاد شود همه چشم‌های مردمی و دولتی به سپاه دوخته می‌شود. از دور زدن تحریم تا مقابله با قاچاق، از سیل‌زدایی تا آبرسانی، از زلزله تا مقابله باداعش با محوریت سپاه انجام می‌شود. این عملکرد باعث شده است پروژه‌های براندازی همه‌جانبه با ناکامی مواجه و عصبانیت امریکا غلیان نماید.

سپاه در همه دوران تحریم توانسته است شعله کار و توسعه را در کشور فروزان نگه دارد. در اوج تحریم از پالایشگاه تا راه‌آهن و جاده و گازرسانی، سد و... از سوی سپاه انجام شده است. سپاه از عوامل اصلی ضربه‌گیری تحریم‌های امریکا علیه ایران بوده است و استراتوژی فروپاشی از درون از طریق جنگ روانی و اقتصادی و نفوذ جریانی با محوریت سپاه خنثی شده است

سپاه و جریان مردمی وابسته به آن و اندیشه نابی که به دست گرفته است محیط خاورمیانه اسلامی و خلیج فارس را برای امریکا جنایتکار ناامن کرده و ناوهای آمریکایی را به وحشت انداخته است.

اقتدار سپاه اتاق فکر ژنرالها و سیاستمدران آمریکایی در واشنتگن به لرزه در آورده و دیوانه وار خشم آنها را برانگیخته است.

 سپاه قهرمان خنجر خود را زیر گلوی آمریکا و نطفه نامشروعش در منطقه قرار داده است و سرداران ایران اسلامی به قدری عرصه را در جهان به آمریکا تنگ کرده است که ناگزیر  ابرقدرت جهانی و مدعی کدخدای دهکده جهانی ،این نهاد برخاسته از دل ملت قهرمان و شرافتمند ایران و محرومان جهان و نهاد آزادی ونجات بخش را گروه تروریستی می خواند

شهید بزرگوار دکتر بهشتی چه زیبا فرموده‌اند : ای آمریکا از ما عصبانی باش و از عصبانیت بمیر امروز آمریکا از دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران عصبانی است و در حد انفجار بطوریکه بر خلاف قاعده آمرانه حقوق بین‌الملل یک نهاد و سازمان رسمی یک کشور مستقل را سازمان تروریستی می نامد

آری سپاه نه تنها محبوب ملت ایران بلکه متعلق به تمام مسلمانان و آزدیخواهان جهان است چرا که نه تنها از خاک پاک ایران زمین بلکه از کربلا تا نجف ،از سامرا تا دمشق از صنعا تا بیروت را محافظت کرده و کفتارهای خونخوار داعشی سعودی و آمریکایی را در چند صد متری حرم دختر علی مرتضی، زمینگیر کرد و اجازه نداد صاحبان پرچم های سیاه، همچو غروب عاشورای سال61 هجری پرده دری کنند و سالهاست با صد ها هزار موشک بالستیک خود نقشه های دور و دراز آمریکا در منطقه  را به رویایی بدل کرده است که هیچ راهی بر تعبیر آنها وجود ندارد.

بی جهت نیست که نوک پیکان خائنین داخلی و فراعنه خارجی به سمت شیر بچه های حیدر کرار نشانه رفته است!

اما دشمنان ایران زمین گوش های زنگار گرفته شان را خوب باز کنند، ما دانشجویان و جوانان این سزرزمین و شاگردان امثال طهرانی مقدم هایی هستیم که امروز خاورمیانه در تیررس موشک هایش قرار گرفته است و با تمام وجود همچون سایر سربازان رشید سپاه و حزب الله که پشت مرزهای رژیم خونخوار صهیونیستی و شعبه دوم آمریکا در جهان پا می کوبند و به انتظار فرمان امامشان برای فتح بیت المقدس ایستاده اند ، حمایت خودمان را از سپاه با جان و دل اعلام میکنیم و آماده جان فشانی و مبارزه با آمریکا و تروریست های متحدش در سراسر نقاط جهان هستیم.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
عصر امروز برگزاری مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در بیروت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top