تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/02/02 - 20:36
کد خبر: 309357

رئیس دانشگاه دخترانه حضرت معصومه(س):

وجود چند دانشگاه تک جنسیتی در جامعه‌ای اسلامی ضرورت دارد

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: وجود چند دانشگاه تک جنسیتی ویژه بانوان در جامعه اسلامی برای تحصیل در فضایی مخصوص خودشان ضرورت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابراهیم عبدی‌پورفرد در حاشیه افتتاحیه دو پروژه ورزشی در دانشگاه حضرت معصومه (س) گفت: وجود چند دانشگاه تک جنسیتی ویژه بانوان در جامعه‌ای اسلامی ضرورت دارد و هدف دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س)، رفع نیاز برخی بانوان برای تحصیل در فضایی مخصوص به خودشان به‌عنوان دانشگاهی جامع و مستقل، است.

عبدی‌پور بیان کرد: خدمات آموزشی، رفاهی و دانشجویی ویژه دختران دانشجو در دانشگاه حضرت معصومه (س) از سال ٨۶ با ارائه امکانات خوبی همراه بوده و با توجه به توسعه بخش کارآفرینی و ارتباط با صنعت در دانشگاه، در نظر داریم تا با بهره برداری از ساختمان مرکزی، از ظرفیت‌های آن برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه بانوان محصل در این دانشگاه، استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س) اظهار کرد: برخی از خانواده‌ها و دانشجویان خصوصا در شهر‌های مذهبی، مایل اند دختران‌شان تحصیل را در دانشگاهی دخترانه و ویژه خودشان ادامه دهند و تلاش می‌کنیم تا به‌عنوان یک دانشگاه جامع و مستقل این فضای مورد نظر را با ارائه همه امکانات لازم برای بانوان فراهم کنیم.

وی گفت: هدف ما در این دانشگاه رفع نیاز برخی بانوان برای تحصیل در فضایی مخصوص به خودشان است که امیدواریم در طرح آمایش و ساماندهی دانشگاه‌ها، ماموریت دانشگاه حضرت معصومه (س) در خصوص رفع این نیاز بانوان دانشجو مورد توجه قرار بگیرد و تصمیمی به صلاح جامعه و کشور اتخاذ شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top