تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/02/18 - 13:17
کد خبر: 311346

فعالیت ۸ اتحادیه دانشجویی در دانشگاه‌ آزاد

قربانی گفت: چهار اتحادیه سراسری و سه اتحادیه دانشجویی ویژه دانشگاه آزاد در حال فعالیت هستند و در کنار آنها بسیج دانشجویی است که فراگیر بوده و همه دانشگاه ها را تحت پوشش دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اختتامیه دوره تکمیلی بانوی مومن انقلابی با حضور محمد قربانی مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تبارشناسی تاریخی دانشگاه و جنبش دانشجویی، آماری از دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی داد.

وی گفت: پس از کودتای مرداد سال ۱۳۳۲ اولین مکان و اولین افرادی که نسبت به اختناق در نظام شاهنشاهی اعتراض کردند، دانشگاهیان بودند.

قربانی در ادامه با بیان اینکه ۸ مجموعه فعال در دانشگاه آزاد وجود دارد، گفت: چهار اتحادیه سراسری و سه اتحادیه دانشجویی ویژه دانشگاه آزاد در حال فعالیت هستند و در کنار آنها بسیج دانشجویی است که فراگیر بوده و همه دانشگاه ها را تحت پوشش دارد.

وی مطالعه کتاب برای دانشجویان را امری مهم دانست و گفت: معارضین با طرح شبهات معرفتی و تزریق آن به جامعه فعالیت می کنند، دانشجویان مومن و انقلابی نیز باید اهل مطالعه باشند تا بتوانند ضمن پاسخ به سوالات و شبهات، جریان‌شناسی سیاسی داشته باشند.

قربانی در پایان به  سوالات دانشجویان حاضر در این دوره پاسخ داد و با اهداء جوایزی از فعالین تشکل‌های حاضر در اردو تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش فارس، دوره تکمیلی اردوی بانوی مومن انقلابی با حضور بیش از یکصد نفر از فعالین تشکلهای دانشجویی واحدهای دانشگاهی از سراسر کشور در شهر مقدس قم و در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار شد و اساتید و صاحبنظران در جمع دانشجویان حاضر و ضمن سخنرانی به سوالات آنان پاسخ دادند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top