تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/02/18 - 13:17
کد خبر: 311346

فعالیت ۸ اتحادیه دانشجویی در دانشگاه‌ آزاد

قربانی گفت: چهار اتحادیه سراسری و سه اتحادیه دانشجویی ویژه دانشگاه آزاد در حال فعالیت هستند و در کنار آنها بسیج دانشجویی است که فراگیر بوده و همه دانشگاه ها را تحت پوشش دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اختتامیه دوره تکمیلی بانوی مومن انقلابی با حضور محمد قربانی مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تبارشناسی تاریخی دانشگاه و جنبش دانشجویی، آماری از دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی داد.

وی گفت: پس از کودتای مرداد سال ۱۳۳۲ اولین مکان و اولین افرادی که نسبت به اختناق در نظام شاهنشاهی اعتراض کردند، دانشگاهیان بودند.

قربانی در ادامه با بیان اینکه ۸ مجموعه فعال در دانشگاه آزاد وجود دارد، گفت: چهار اتحادیه سراسری و سه اتحادیه دانشجویی ویژه دانشگاه آزاد در حال فعالیت هستند و در کنار آنها بسیج دانشجویی است که فراگیر بوده و همه دانشگاه ها را تحت پوشش دارد.

وی مطالعه کتاب برای دانشجویان را امری مهم دانست و گفت: معارضین با طرح شبهات معرفتی و تزریق آن به جامعه فعالیت می کنند، دانشجویان مومن و انقلابی نیز باید اهل مطالعه باشند تا بتوانند ضمن پاسخ به سوالات و شبهات، جریان‌شناسی سیاسی داشته باشند.

قربانی در پایان به  سوالات دانشجویان حاضر در این دوره پاسخ داد و با اهداء جوایزی از فعالین تشکل‌های حاضر در اردو تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش فارس، دوره تکمیلی اردوی بانوی مومن انقلابی با حضور بیش از یکصد نفر از فعالین تشکلهای دانشجویی واحدهای دانشگاهی از سراسر کشور در شهر مقدس قم و در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار شد و اساتید و صاحبنظران در جمع دانشجویان حاضر و ضمن سخنرانی به سوالات آنان پاسخ دادند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top