به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اباذر رحیمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم از برنامه ریزی این دانشگاه برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در چیدمان برنامه غذایی در این ماه تلاش شده است در وعده سحر از غذاهایی با پروتئین زیاد (حاوی گوشت قرمز، سفید و حبوبات) استفاده شود تا دانشجویان روزه دار در طول روز کمتر احساس ضعف کنند و در ضمن کمتر هم دچار تشنگی شوند و غذاهایی مانند چلوکباب، چلو خورشت قیمه بادمجان و سبزی پلو با تن ماهی که تشنگی ایجاد میکنند در وعده افطار گنجانده شده اند.
رحیمی افزود: جهت تامین فیبر، املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن، در وعده سحر سالاد فصل یا سبزی خوردن و در وعده افطار میوه سرو میشود. همچنین برای تعدیل طبع گرم روزه و گرمای هوا، از شربتهای کاسنی، بیدمشک و آبلیمو در وعده سحر استفاده میشود.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم گفت: برای جبران کاهش میزان قند خون، خرما یا بامیه به همراه چای شیرین در وعده افطار توزیع میگردد و در هنگام افطار سوپ یا آش رشته یا شلهزرد یا فرنی و یا نان و پنیر به عنوان پیش غذا در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: در برنامه ریزیهای تغذیه تلاش میکنیم تا با وجود تنوع ذائقهها و طبایع، با جمع بندی نظرات دانشجویان، متخصصین ذیربط و لحاظ مسائل اقتصادی جامعه به شرایط بهینه برسیم و امیدواریم علیرغم افزایش شدید قیمت اقلام خوراکی و تنگناهای جدی بودجه دانشگاهها، کیفیت غذا تا حد امکان ارتقا یابد و شاهد افزایش رضایتمندی دانشجویان عزیزمان باشیم.