تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/02/24 - 10:24
کد خبر: 312009

حمله تند مالک باشگاه نساجی به آقا معلم

مالک باشگاه نساجی مازندران، گفت: مگر آقایان نمی‌گویند مشکلات زیاد است پس چگونه به دنبال تمدید قرارداد هستند؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فرهاد صنیعی‌فر مالک باشگاه نساجی در خصوص اظهارات مجید جلالی مبنی بر اینکه بازیکنان این تیم برای کار کردن صبر و تحملی دارند و او در نیم‌فصل دوم بیشتر به جای ابعاد فنی از تجربیات مدیریتی‌اش استفاده کرده است، گفت: من اختلافی با آقای جلالی ندارم چون همه چیز برای او مهیا بوده است. زمین تمرین، غذا، لباس و … ضمن آنکه تمام مسافرت‌های تیم نساجی با پرواز بوده و بهترین هتل‌ها برای تیم در نظر گرفته شده است.

وی افزود: جالب است هر روز آقایان مصاحبه می‌کنند و به نوعی غیرحرفه‌ای بودنشان را نشان می‌دهند من از شما سؤال می‌کنم استقلال، پرسپولیس، پارس جنوبی، سایپا و … چند درصد از قرارداد خود را دریافت کرده‌اند؟

مالک باشگاه نساجی مازندران تأکید کرد: بازیکنان نساجی بیش از ۶۰ درصد و کادر فنی تیم ما بالای ۷۰ درصد طلب خود را دریافت کرده‌اند، آن وقت چگونه است که دوستان بیشتر به جای ابعاد فنی روی مسائل مدیریتی کار کرده‌اند؟

صنیعی‌فرد تأکید کرد: این مصاحبه‌ها هر روز ادامه دارد و من می‌بینم حمید مطهری که دستیار جلالی است هر روز مصاحبه می‌کند، این ضعف سرمربی تیم است که دستیارش به جای کار کردن هر روز در رسانه‌ها صحبت می‌کند.اصلاً مطهری نباید مصاحبه کند. اگر مجید جلالی مشکلی دارد آن به باشگاه بگوید و آن را حل کند. جلالی پولش را گرفته و به جز یک مهاجم در نیم‌فصل هر بازیکنی خواسته برای او تهیه کردیم. از لحاظ شرایط و امکانات هم چیزی کم نگذاشته‌ایم، تیم نساجی با پرواز راهی رشت شده در حالی که همه تیم‌های ایران با اتوبوس این کار را انجام می‌دهند. شما انتظار دارید مسئولان باشگاه نساجی چه کاری انجام بدهند؟ جالب است وضع اقتصادی مملکت خراب است و ما بهترین امکانات را فراهم کردیم. الان هم تصمیم گرفته بودم که قبل از بازی با پیکان درصدی از قرارداد بازیکنان را پرداخت کنم ولی به خاطر این مصاحبه‌های پی در پی این پرداختی‌ها به تعویق خواهد افتاد.

وی در خصوص اینکه جلالی مدعی شده صحبتی برای فصل آینده با وی نشده است، گفت: بله ما هنوز تصمیمی نگرفته‌ایم ولی به شخصه خودم می‌گویم اگر جایی مشکل داشته باشم کار نمی‌کنم. مگر آقایان نمی‌گویند مشکلات زیاد است پس چگونه به دنبال تمدید قرارداد هستند؟ من تصمیم گرفته‌ام قرارداد چند بازیکن نساجی تمدید شود ولی قرارداد کسانی که در نیم‌فصل ما را اذیت کردند تمدید نخواهد شد. حتی اگر آنها بهترین بازیکنان تیم باشند. در این شرایط که استقلال و پرسپولیس برای محل تمرین‌شان دچار مشکل هستند ما همه چیز را فراهم کردیم ولی هر روز اظهارات عجیب و غریب می‌بینیم، شما کافی است به شرایط پارس جنوبی، نفت آبادان، استقلال خوزستان، نفت مسجد سلیمان و سایپا نگاه کنید آن وقت متوجه می‌شوید که نساجی چه شرایطی دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top