تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/03/01 - 09:16
کد خبر: 312955

قاچاق شربت ب کمپلکس صحت دارد؟

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره اخباری مبنی بر قاچاق داروی شربت ب کمپلکس به خارج از کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهرام شعیبی سخنگوی سازمان غذا و دارو در مورد تمایل داروخانه‌ها به فروش بیشتر لوازم آرایشی- بهداشتی گفت: یکی از وظایف داروخانه‌ها عرضه و فروش فرآورده‌های آرایشی بهداشتی، مکمل و دارو است و منع قانونی ندارد، اما بنا بر اوضاع اقتصادی فعالیت‌شان در حوزه لوازم آرایشی- بهداشتی بیشتر شده است. البته این را هم باید در نظر گرفت؛ بهترین مکان برای فروش محصولات آرایشی و بهداشتی داروخانه‌ها هستند، زیرا مردم می‌توانند از مشاوره داروسازان متخصص نیز بهره ببرند.

وی در خصوص راهکارهای بهترشدن اوضاع اقتصادی داروخانه‌ها اظهار کرد: اوضاع اقتصادی نامناسب داروخانه‌ها با یک تصمیم بهتر نمی‌شود، انجمن داروسازان و سازمان غذا و دارو باید با برگزاری جلسات متعدد و تعدیل قیمت دارو و توزیع مناسب دارو به اقتصاد داروخانه‌ها کمک کنند.

پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها تاخیر ۴ تا ۶ ماهه دارد
سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: به‌عنوان مثال پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها معمولاً تاخیر چهار تا شش ماهه دارد که بر این اساس سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان مکاتباتی داشته اند تا زمان پرداخت‌ها کوتاه‌تر شود. در حال حاضر بدهی‌ها زیاد و داروخانه‌ها از نظر اقتصادی مشکلات بسیاری دارند و مدیریت داروخانه‌ها باید اصلاح شود.
قاچاق شربت ب کمپلکس صرفه اقتصادی ندارد

وی درمورد اخباری مبنی بر قاچاق داروی شربت ب کمپلکس به خارج از کشور، گفت: ب کمپلکس جزو مکمل‌هاست که برای تولید ماده اولیه یا واردات محصولش ارز دولتی نمی‌گیرد؛ بنابراین قاچاق آن صرفه اقتصادی ندارد. ممکن است داروهایی که از ارز دولتی استفاده می‌کنند در خارج از مرزها قیمت‌شان بیشتر باشد، شاید قاچاق برایشان صدق کند، اما برای این شربت، چنین چیزی مطرح نیست. تاکنون هم گزارشی در زمینه قاچاق این دارو نداشته‌ایم، اگر قاچاق این دارو به ما اعلام شود با آن برخورد می‌کنیم. اگر قاچاق دارو مورد تایید است باید به ما ارجاع داده شود تا ما با آن برخورد کنیم. این دارو برای قاچاقچی‌ها صرفه اقتصادی ندارد

داروی خوراکی «جیدنیو» به اندازه کافی وجود دارد
وی در خصوص کمبود داروی خوراکی «جیدنیو» و مشکلات دسترسی به این دارو برای بیماران تالاسمی گفت: جیدنیو به اندازه کافی وجود دارد، اما با توجه به اینکه قیمت آن از نوع قبلی این دارو بالاتر است، ممکن است مراکز درمانی این خریدها را انجام ندهند یا اینکه، چون پرداخت بیمه‌ها به تعویق افتاده شرکت‌ها این دارو را عرضه نکنند که این مشکل به وجود آمده است. این فرآیند باید از طریق بیمه اصلاح شود، زیرا ما فقط وظیفه تامین و تدارک دارو را داریم و دارو به اندازه کافی وجود دارد. بیمه‌ها باید در زمینه پرداخت‌ها همکاری بیشتری داشته باشند. اینکه دارو به اندازه کافی وجود داشته باشد، رسالت ماست، اما اینکه پرداختی صورت نمی‌گیرد و یا بیمه بدهی‌ها را نمی‌پردازد از حوصله کاری ما خارج است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
فیلم| خلاصه بازی ایران ۲ ـ نیوزیلند ۲ در جام جهانی
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند در جام جهانی
گزارش کامل بازی ایران و نیوزیلند در جام جهانی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده +فیلم
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
جام جهانی و نیمکتی که دست از سر مدافع پرسپولیس برنمی‌دارد
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
پیام احساسی تیم ملی پیش از نبرد با نیوزلند؛ هیچ جا مثل ایران نمی‌شود
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top