تاریخ انتشار: جمعه 1398/03/10 - 11:19
کد خبر: 314031

رئیسی: رونق تولید با مبارزه جدی با فساد محقق می‌شود

رئیس قوه قضائیه گفت: برای رونق تولید باید امنیت اقتصادی به وجود آوریم و امنیت اقتصادی نیز با مبارزه جدی با فساد محقق می‌شود.

 به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح جمعه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس از ابتکارات امام راحل (ره) است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه مسئله آزادی قدس دغدغه و مسئله اصلی جهان اسلام است، بیان کرد: باید همه دغدغه مندان دین و شریعت و آزادی انسان به موضوع رهایی قدس شریف بیندیشند.

رئیسی با اشاره به اینکه موضوع قدس نمادی مهم در ارتباط ایستادگی در برابر مستکبران و ظالمان است، ادامه داد: ایستادگی در کنار مظلومان عالمان ازجمله آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه شرکت در راهپیمایی روز قدس در کنار مردم پرتلاش خراسان‌جنوبی را بسیار ارزشمند می‌دانم، بیان کرد: هر چه حضور مردم در اجتماعاتی چون روز قدس افزایش می‌یابد به همان نسبت بر مسئولیت ما مسئولان نیز افزوده می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه انتظار است که همه تهدیدات در شرایط فعلی تبدیل به فرصت شود، گفت: در دوران دفاع مقدس دیدیم که چگونه بسیجیان و مردم و سایر نیروها با مدیریت جهادی از سد تجاوز دشمن با موفقیت گذشتیم.

رئیسی اظهارکرد: تهدیدات منطقه‌ای چون القاعده و داعش که با نقشه بسیار پیچیده دولت آمریکا، فتنه گری اسرائیل و انگلیس و پول سعودی رخ داد را نیز به فرموده رهبر انقلاب با توان و خواستن جوانان مقاوم از بین بردیم.

وی بیان کرد: این تجربیات در پیش چشم مردم است و انتظار دارند در سایر میادین اقدام و عمل نیز با تبدیل شدن تهدیدات به فرصت‌ها گره‌ها باز شود.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: مردم می‌خواهند وضعیت اقتصادی از دست یک عده از افراد سوداگر و سو استفاده چی و متخلف خارج و بتوانند نیازهای خود را از بازار به شکل عادلانه ای برطرف کنند که این انتظار به حقی است.

رئیسی با اشاره به اینکه دشمن در سه عرصه اقتصادی، رسانه‌ای و سیاسی علیه کشور ما جنگ به راه انداخته است، گفت: در جنگ روانی بر دل‌ها، افکار و باورهای مردم کار می‌کنند و می‌خواهند در فضای روانی جامعه تغییر ایجاد کنند.

وی اظهار کرد: باور ما در قوه قضائیه بر این است که کار در کشور با همکاری و همیاری همه دستگاه‌های کشور به پیش می‌رود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه هر کجا میدان برای رفع گرفتاری را به مردم و جوانان دادیم به موفقیت رسیدیم، بیان کرد: امیدواریم که با مدیریت جهادی بتوانیم شرایط فعلی را نیز با موفقیت به پیش ببریم.

رئیسی یادآور شد: باید خود را در رفع موانع توانمند دانسته و در حقیقت شعار ما می‌توانیم را باور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در مبارزه با فساد هیچ‌گونه تردیدی در قوه قضائیه وجود ندارد، گفت: برای رونق تولید باید امنیت اقتصادی به وجود آوریم و امنیت اقتصادی نیز با مبارزه جدی با فساد محقق می‌شود چرا که هیچ کارآفرینی در شرایط فساد حاضر به کار نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه باید فضا را برای سرمایه گذاری و کارآفرینی امن کنیم، گفت: بسترهای فساد را دولت باید اصلاح کند.

وی عنوان کرد: منافذ فساد را باید ببندیم چرا که برخی پرونده‌های فساد را بررسی می‌کنیم می‌بینیم افراد پرونده و رقم‌ها متفاوت است اما جنس پرونده یکی است و این نشان می‌دهد که از یک منفذ چندبار ضربه خورده ایم.

وی ادامه داد: مردم باید احساس عدالت را داشته باشند و این بستگی دارد به عملکردهای عادلانه ما مسئولان است.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: امیدداریم مجلس قوانین و مقرراتی را تنظیم که به موجب آن منافذ فساد بسته شود.

رئیسی با بیان اینکه همچنین دولت بر بازار باید کنترل و نظارت بر قیمت‌ها و نیازمندی‌ها مردم داشته باشد، ادامه داد: کنترل بر قیمت‌ها باید در مرحله عمل اجرا شود تا به مردم اجحاف نشود.

وی با اشاره به اینکه افراد فرصت طلبی هستند که از فرصت‌ها استفاده و جیب خودشان را پرکنند و نباید این اجازه را به آنها داد، افزود: امیدواریم وزارت صمت، تعزیرات حکومتی دنبال کنند و دستگاه قضائی هم آمادگی دارد تا مشکلی برای زندیگ مردم وجود نداشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه نشان داد وعده‌های بیرونی اقتصاد را آسیب‌پذیرتر می‌کند
ملت خواهان پاسخ روشن است
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top