تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/03/13 - 14:22
کد خبر: 314479

چرا باید «فشارخون» را کنترل کنیم؟

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: کنترل به موقع فشارخون از عوارض خطرناک ناشی از این بیماری پیشگیری می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، دکتر راضیه سادات میرمعینی اظهار داشت: فشار خون به عنوان مهم ترین بیماری مزمن و غیر واگیر عصر کنونی در تمام  کشورهای دنیا مطرح است. این بیماری با یک عامل حاد و یک شبه ایجاد نمی‌شود بلکه بیشتر حاصل شیوه زندگی،  نوع تغذیه و عوامل خطر غیر قابل مداخله است.

وی با تاکید بر اینکه خطر ابتلا به فشارخون با افزایش سن بیشتر می‌شود، ابراز کرد: افرادی که در خانواده آن‌ها سابقه ابتلا به فشارخون، دیابت، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد بیش از دیگران در معرض ابتلا به فشار خون هستند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه بیماری‌های غیر واگیر  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با بیان اینکه برخی از عوامل ابتلا به این بیماری غیر قابل مداخله است، تصریح کرد: اما سبک زندگی، تغذیه، فعالیت بدنی و کاهش مصرف نمک از عواملی است که با  رعایت آن میتوان از ابتلا به فشار خون  پیشگیری کرد.

مصرف نامنظم داروهای فشار خون خطرناک است
میرمعینی گفت: وقتی برچسب فشار خون بر یک بیمار خورده می‌شود باید مداخلات پزشکی در او شکل بگیرد. در صورتیکه پزشک معالج اقدام به تجویز دارو کند باید حتما به شکل منظم مصرف شود. مصرف نامنظم داروهای فشارخون بسیار خطرناک است و حتما باید به موقع مصرف شود.

وی افزود: فشار خون بالا  و درمان نشده منجر به بروز  بیماری‌های کلیوی، قلبی عروقی، بیماری‌های چشم و انواع سکته می‌شود. اگر بیمار مبتلا به فشار خون داروهایش را به موقع مصرف کند بدون شک عوارض مخرب این بیماری کاهش و کیفیت زندگی اش نیز افزایش می‌یابد.

بسیج اطلاع رسانی و کنترل فشار خون  برای افراد بالای 30 سال
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه بیماری‌های غیر واگیر  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان از اجرای طرح  بسیج اطلاع رسانی و کنترل فشار خون در استان همدان خبر داد و گفت: این طرح از 17 خرداد تا 15 تیر ماه همزمان با سراسر کشور در استان اجرایی می‌شود.

میر معینی افزود: در این طرح تمام جمعیت بالای 30 سال در استان و مادران باردار و بیماران کلیوی مورد ارزیابی و غربالگری فشار خون قرار می‌گیرند. در صورتیکه فشار خون بالای افراد  توسط مراقبین سلامت و پزشکان مربوطه تایید شود مشاوره‌های لازم برای درمان و کنترل بیماری در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی ابراز کرد: علاوه بر مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی، 100 ایستگاه کنترل فشار خون نیز در استان راه اندازی می‌شود. همچنین نیروهای بهداشتی به ادارات، کارخانه جات، محل برگزاری نماز جمعه و غیره نیز مراجعه می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top