تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/03/13 - 20:57
کد خبر: 314545

تحریم‌های آمریکا و مشکلات دارویی در ایران

شورای آتلانتیک در گزارشی به تشریح ابعاد مختلف مشکلات داروئی در ایران پس از نقض یکجانبه برجام توسط ترامپ پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، به دنبال خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ با ایران موسوم به برجام توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور در ۱۸ ماه می سال ۲۰۱۸ میلادی و نیز بازاعمال تحریم های واشنگتن علیه تهران، مشکلات زیادی در حوزه های اقتصادی به ویژه حوزه درمان برای ایرانیان ایجاد شده است.

بر اساس گزارش این نهاد، علیرغم اینکه قرار است حوزه دارو و درمان از شمول تحریم های ضدایرانی دولت آمریکا معاف باشد، اما شرکت های و بانکهای اروپائی از مشارکت در معاملات تجاری با ایران از ترس قرار گرفتن در لیست تحریم های آمریکا حتی برای انتقال دارو خودداری می کنند.

گزارش مذکور در این خصوص می افزاید: تهران تاکنون در این خصوص بارها اعلام کرده است که این اقدام آمریکا نقض قوانین بین المللی و حقوق بشر است چرا که مردم ایران را هدف قرار داده است. گزارش های جدیدالانتشار در این خصوص نشان می دهند که تحریم های به شکل بدی تولید داروها در ایران را نیز هدف قرار داده اند.

شورای آتلانتیک در گزارش خود اضافه می کند: تعداد زیادی از مردم دراین خصوص اعلام کرده اند که قیت داروها از سال گذشته رشد چشمگیری داشته است و حتی اقلام داروئی حیاتی به شدت در بازار نایاب شده اند.

گزارش مذکور در پایان پس از ذکر نمونه هائی از موضوعات مورد بحث در این خصوص آورده است: بسیاری از ایرانیان به دنبال انطباق خود با شرایط کنونی هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران / از مذاکره حرفی نزنید
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top