تاریخ انتشار: جمعه 1398/03/17 - 12:59
کد خبر: 314737

بارسلونا خواهان جذب بوفون

برخی منابع خبری در کشور ایتالیا ادعا کرده‌اند که بارسلونا خواهان به خدمت گرفتن سنگربان کهنه‌کار پاری‌سن‌ژرمن است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، با اعلام خبر جدایی جان‌لوئیجی بوفون از پاری‌سن‌ژرمن، شاید خیلی‌ها منتظر شنیدن خبر بازنشسته شدن این سنگربان کهنه‌کار ایتالیایی بودند، اما مدیربرنامه‌های او اعلام کرد که کاپیتان سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا با وجود ۴۱ ساله شدن هنوز خیال آویزان کردن دستکش‌هایش را ندارد. ماجرا اما به اینجا ختم نشده است و اکنون شایعاتی مبنی بر احتمال رفتن او به لالیگا شنیده می‌شود، اما نه برای بازی در تیم‌های متوسط و رده پایین این لیگ بلکه برای پیوستن به بارسلونا!

پیش از این هم شایعاتی در خصوص احتمال رفتن بوفون به منچستریونایتد برای پر کردن خلاء احتمالی داوید دخه‌آ شنیده می‌شد، اما این بار منابع خبری از احتمال وقوع اتفاقی دور از ذهن‌تر مانند رفتن بوفون به نوکمپ خبر داده‌اند.

دو خبرنگار سرشناس ایتالیایی به نام‌های تاکردی پالمیری و جان‌لوکا دی‌مارتزیو از شبکه اسکای اسپورت ایتالیا هر دو مدعی شده‌اند که آبی‌واناری‌های کاتالونیا مایل هستند بوفون را به نوکمپ ببرند تا او را جانشین یاسپر سیلسنی کنند که از نیمکت‌نشینی در این تیم و قرار گرفتن زیر سایه مارک آندره تراشتگن، خسته شده و قرار است از بارسا جدا شود.

انتشار این خبر در حالی است که خیلی‌ها انتظار دارند بارسلونا با اتخاذ تصمیمات منطقی در بازار نقل‌وانتقالات سعی در جبران ناکامی‌های فصل گذشته‌اش در جام حذفی و لیگ قهرمانان داشته باشد و قطعاً جذب بوفون با اُفتی که عملکرد او در یکی دو فصل گذشته داشته است، کمی عجیب خواهد بود.

در همین حال از باشگاه فنرباغچه ترکیه به‌عنوان دیگر مشتری بوفون یاد می‌شود. بوفون در حال ارزیابی گزینه‌های خود است و به‌زودی مقصد بعدی‌اش را انتخاب خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است
قدردانی وزیر کشور از نقش فعال پاکستان در میانجی‌گری
رضایی: ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
اعلام آمادگی روسیه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ایران در جنگ
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
پاسخ کوبنده حزب‌الله: ۲۵ عملیات نظامی در یک شبانه‌روز
برنامه توسعه گردشگری دریامحور در جنوب کشور
نسخه جدید دولت برای رونق گردشگری داخلی
مشاور ارشد سیاست‌گذاری هوش مصنوعی هم کابینه ترامپ را ترک می‌کند
ستارگان فوتسال ایران برای بزرگداشت شهید امیر موسوی به قم می‌آیند
صدای انفجار در خارک مربوط به خنثی سازی مهمات است
محکومیت جنایات رژیم اسرائیل توسط بزرگترین گروه مسلمانان در آمریکا
چمران: حمل‌ونقل عمومی رایگان بدون تأمین منابع به توسعه آن آسیب می‌زند
مومنی: ایران به دنبال افزایش تجارت ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top