تاریخ انتشار: جمعه 1398/03/24 - 01:06
کد خبر: 315609

سود حمله به نفتکش‌ها در جیب کیست؟

بررسی تحولات اخیر در منطقه خلیج فارس نشان می دهد که آمریکا سود زیادی از این ناامنی برده و می برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، نگاهی اجمالی نشان می دهد که تمامی تنش های ایجاد شده در منطقه خلیج فارس و بسیاری دیگر از نقاط جهان از جمله در اروپای شرقی، ونزوئلا و دریای چین نشات گرفته از اقدامات فرا قانونی و خلاف معاهدات بین المللی دولت آمریکا می باشد.

در ماه گذشته تندروهای کاخ سفید با لفاظی های گسترده و اعزام شماری از تجهیزات نظامی به منطقه و همچنین متهم کردن ایران به دست داشتن در حمله به کشتی ها در بندر فجیره بدون ارائه هیچ سند و مدرکی همراه با حکام وابسته متحد منطقه ای خود عربستان سعودی و امارات متحده عربی مبادرت به تنش آفرینی و فشار بر ایران در منطقه کردند که با سیاست «مقاومت» و رفتار سنجیده و معقول و خویشتنداری جمهوری اسلامی ایران تلاش آنها برای تنش آفرینی با شکست مواجه شد.

امروز بار دیگر همزمان با دیدار نخست وزیر ژاپن از تهران بعد از ۴۰ سال مجدداً شاهد اقدام تنش زای مشکوک دیگری در دریای عمان بودیم که به موجب آن دو نفتکش هدف حمله قرار گرفتند.

سوال اینجاست که از تنش های منطقه خلیج فارس چه کسانی سود می برند؟

مواردی که در زیر به آنها اشاره خواهد شد بیانگر این است که از تنش در خاورمیانه و خلیج فارس آمریکا بیشترین سود را می برد و بعد از آن رژیم اسرائیل و آن دسته از حکام عرب غیرمردمی که بقایشان در همراهی با سیاست های آمریکا و رژیم اسرائیل در منطقه است.

- آمریکا که امروز بر خلاف دهه های گذشته تبدیل به یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت و انرژی در جهان شده است با خروج از برجام بطور یکجانبه و در پی آن تلاش برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران با طرح اتهامات واهی علیه ایران در حقیقت به دنبال تصرف سهم ایران از بازار انرژی جهان و همچنین کاهش درآمدهای ایران است. ایجاد بحران در ونزوئلا و اعمال تحریم علیه نفت این کشور و همچنین ایجاد بحران در شرق اروپا و تلاش برای اعمال تحریم بر صنعت نفت و گاز روسیه را هم می توان در راستای تلاش های آمریکا برای تصاحب بازار انرژی جهان تفسیر کرد.

-ایجاد تنش به بهانه های واهی در خاور میانه و خلیج فارس که شاهراه انرژی جهان است از سوی آمریکا همچنین می تواند مقدمات حضور گسترده تر نظامی این کشور در منطقه را فراهم سازد و این به معنی فشردن گلوی رقبای اقتصادی این کشور از جمله چین، ژاپن، اتحادیه اروپا و قدرت های اقتصادی در حال ظهور از جمله هند است که وابستگی شدیدی به منابع انرژی خاورمیانه دارند.

- ایجاد تنش در منطقه با پیگیری پروژه ایران هراسی همچنین تداوم فروش صدها میلیارد دلاری تسلیحات آمریکایی به کشورهای وابسته منطقه مانند عربستان و امارات و بحرین را تضمین می کند.

- ایجاد تنش در منطقه موجب واگرایی کشورهای منطقه می شود امری که برای تامین امنیت رژیم صهیونیستی و پیشبرد سیاست های توسعه طلبانه آن در منطقه حیاتی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
جدول لیگ برتر/ تداوم صدرنشینی استقلال
تداوم تساوی های بدون گل/ توقف پرسپولیس مقابل سپاهان
تساوی بدون گل دو تیم استقلال و تراکتور
ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی؛ فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران
زارع‌پور: به زودی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها رونمایی می‌شود
سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملو از کودک بود
اصابت موشک‌های حزب‌الله به ۲ سازه در شمال فلسطین اشغالی
۹۰ درصد مردم غزه زیر خط فقر قرار گرفتند
میانگین مالیات طلافروشان کمتر از کارمندان شد
کاهش نرخ تورم چرا هنوز به نقطه مورد انتظار دولت نرسیده است؟
تجمع دانشگاهیان در حمایت از دانشجویان آمریکا و اروپا
فریب مردم با درج "بدون کلسترول" روی روغن‌های نباتی
بررسی آخرین وضعیت ایجاد حساب واحد خزانه توسط دستگاه‌ها در کمیسیون اصل نود
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر معظم انقلاب +عکس
ثبت دانشکده تاریخی «سه‌گوش» اهواز به نام دانشگاه
بازداشت حداقل ۱۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا
برهنگی و عریانی یکی از دسیسه‌های دشمن برای نابود کردن خانواده‌هاست
آماده‌باش مدیریت بحران تهران برای بارش‌های شدید
استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top