تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/03/28 - 21:38
کد خبر: 316222

پامپئو: ترامپ خواستار جنگ با ایران نیست

وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر تأکید کرد که رئیس‌جمهور کشورش تصیمی برای جنگ با ایران ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور خواستار جنگ با ایران نیست.

وزیر امور خارجه آمریکا در مورد تشدید تنش‌ها با ایران طی هفته‌های اخیر اظهار داشت: «رئیس‌جمهور ترامپ خواستار جنگ با ایران نیست اما در عین حال آمریکا هر کاری که لازم باشد برای حفاظت از منافع خود در منطقه انجام خواهد داد.»

مایک پامپئو در خصوص ادعاهای اخیرش مبنی بر دست داشتن ایران در انفجار دو فروند نفتکش در دریای عمان افزود: «ما همچنان به ارائه اطلاعات بیشتر در مورد این دو حمله ادامه می‌دهیم. البته ما نباید تنها بر همین دو حمله تمرکز کنیم زیرا ایران از ابتدای ماه می (اوایل اردیبهشت) تاکنون در چندین حمله دیگر نیز دست داشته است.»

وی با تأکید بر اینکه فشار حداکثری علیه ایران ادامه خواهد یافت، مدعی شد: «ما این پیام را به ایران مخابره کرده‌ایم که برای بازدارندگی در منطقه حضور داریم. آمریکا می‌خواهد ایران را متقاعد کند که ادامه دادن چنین رفتارهایی به نفعش نیست.»

کاخ سفید در هفته‌های اخیر تلاش کرده است تا به هر طریق ممکن این پیام را به ایران مخابره کند که برای مذاکره آمادگی کامل دارد اما ایران حتی به مقامات بلندپایه‌ خارجی -از جمله هایکو ماس وزیر خارجه آلمان و شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن که اخیراً به‌منظور کاستن از تنش‌ها بین ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌اند- صراحتاً اعلام کرده است که آمریکا عامل اصلی همه این تنش‌هاست و تا زمانی که جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران ادامه یابد، کوچک‌ترین شانسی برای مذاکره وجود نخواهد داشت.

دولت ترامپ از زمان خروجش از برجام در اردیبهشت‌ 97 تاکنون تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه ایران وضع کرده است اما نتوانسته ایران را وادار به تسلیم در برابر خواسته‌های خود کند.

آمریکا حتی در برهه‌ای ایران را به تقابل نظامی تهدید کرد و وقتی نشانه‌ای از عقب‌نشینی ندید، به تمنای مذاکره روی آورد و شماره‌ای را در اختیار سفارت سوئیس (حافظ منافع آمریکا در تهران) قرار داد تا به‌منظور تماس تلفنی احتمالی به مقامات ایران تحویل داده شود.

با این حال ایران تأکید کرده است که هرگز تحت فشار تن به مذاکره با آمریکا نخواهد داد و ایران کشوری نیست که تسلیم خواسته‌های یک رژیم زورگو شود.

مقامات دولت ترامپ گمان می‌کردند که الگوی کره شمالی در مورد ایران نیز جواب خواهد داد اما مقاومت سرسختانه ایران به آنها ثابت کرده است که همیشه نمی‌توانند خواسته‌هایشان را با تهدید و ارعاب به کشورهای دیگر تحمیل کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top