تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/01 - 19:40
کد خبر: 316696

بازداشت مهاجران از فردا در آمریکا

بیش از ۲۰۰۰ مهاجر در آمریکا که احضاریه دریافت کرده‌ اما در دادگاه حضور نیافته‌اند، بنا به دستور دونالد ترامپ از فردا بازداشت می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، بازداشت مهاجرانی که از سوی دادگاه‌های آمریکا برای آن‌ها احضاریه ارسال شده است، اما در این زمینه همکاری نکرده‌اند از روز یکشنبه (فردا) آغاز خواهد شد.

بنابر اعلام واشنگتن پست، عملیات بازداشت مهاجران در شهر‌های بزرگی، چون نیویورک، شیکاگو، میامی، آتلانتا، بالتیمور، دنور، هاستون، لس‌آنجلس، نیواورلئان و سان‌فرانسیسکو انجام خواهد شد.

وزارت امنیت میهن آمریکا که نظارت بر اخراج‌ها، مهاجرت و گمرک را برعهده دارد در این خصوص اعلام کرد: «همه کسانی که قوانین مهاجرت را نقض کرده‌اند ممکن است دستگیر و سپس بازداشت شوند و اگر در نهایت تشخیص داده شود از کشور اخراج می‌شوند».

در اوایل هفته جاری، دونالد ترامپ در توئیتی از بازداشت بیش از ۲۰۰۰ مهاجری خبر داد که احضاریه‌ برای حضور در دادگاه دریافت کرده‌اند، اما از این امر سرباز زده‌اند. او در توئیت خود نوشت در نهایت ممکن است «میلیون‌ها» مهاجر از آمریکا اخراج شوند.

ترامپ که از جمله مخالفان سرسخت ورود غیرقانونی مهاجران به خاک آمریکاست، پیشتر به دلیل استفاده از سیاست ضدمهاجرتی «تحمل صفر» که خانواده‌ها را از فرزندانشان در مرز‌ها جدا می‌کرد، مورد انتقاد‌های گسترده‌ای قرار گرفت. در پی گسترش اعتراضات به این سیاست، ترامپ دستور توقف جدا شدن کودکان از خانواده هایشان را صادر کرد. تشدید قوانین مهاجرتی از جمله شعار‌های او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top