تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/04/03 - 18:14
کد خبر: 316972

قیمت سیب‌زمینی در میادین میوه‌وتره‌بار

با وجود افزایش قیمت سیب‌زمینی و هویج در سطح شهر، قیمت صیفی‌جات پر تقاضا از جمله سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، خیار و هویج در میادین میوه و تره بار ۲۲ تا ۴۲ درصد و به طور میانگین ۳۲ درصد زیر قیمت خرده فروشی‌های سطح شهر عرضه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سیب زمینی انباری و نو در میادین میوه و تره بار به ترتیب ۶,۲۰۰ تومان و ۶,۸۰۰ تومان نرخگذاری شده در حالی که سیب زمینی انباری در سطح شهر ۷ تا ۸ هزار تومان و سیب زمینی نو ۸ تا ۹ هزار تومان عرضه می‌شود.

براساس این گزارش، هویج نیز در سطح شهر۶ تا ۷ هزار تومان به فروش می‌رسد در صورتی که قیمت آن در میادین میوه و تره بار ۵,۲۰۰ تومان است ضمن اینکه قیمت خیار که در سطح شهر ۴ تا ۵ هزار تومان فروخته می‌شود، در میادین میوه و تره بار ۲,۹۰۰ تومان است.

پیاز زرد و سفید در میادین میوه و تره بار به ترتیب ۲,۶۵۰ تومان و ۲,۹۵۰ تومان قیمت‌گذاری شده در حالی که پیاز زرد در سطح شهر ۴۰۰۰ تا ۴,۵۰۰ تومان و پیاز سفید ۴۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ تومان است.

در حالیکه گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای در سطح شهر به ترتیب ۵۵۰۰ تا ۶,۵۰۰ تومان و ۶۵۰۰ تا ۷,۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد، قیمت آن در میادین میوه و تره بار به ترتیب ۴,۳۰۰ تومان و ۵,۵۰۰ تومان است.

در حال حاضر با پرداخت مبلغ ۲۱ هزار تومان، خریداری ۵ کیلوگرم محصول فرنگی پر مصرف شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، خیار و هویج در میادین میوه و تره بار برای شهروندان امکان‌پذیر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
عراقچی: اقدام فرصت طلبِ مستقر در کی‌یف بی پاسخ نخواهد ماند
آیین یادبود رهبر شهید انقلاب ویژه اهالی رسانه +عکس
تسلیت جان‌ باختن ملوان ایرانی توسط لاوروف در تماس با عراقچی
محسنی‌ اژه‌ای: مردم فقط عدالت، سرعت و تکریم در دستگاه قضا را می‌خواهند
هشدار به ترامپ و هگست درباره کمبود تسلیحات در جنگ با ایران
رئیس قوه قضاییه در منزل سپهبد شهید موسوی در قم حضور یافت
ترامپ با «جنگ مجازی» به میدان آمد
۳۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قم به زیارت اربعین حسینی اعزام شدند
واکنش غریب‌آبادی به وعده آمریکا برای اقدام علیه دیوان بین‌المللی
عزیزی: ایران اقدامات علیه خود را بدون پاسخ نخواهد گذاشت
۴ مسیر ویژه زیارت مرقد رهبر شهید در حرم رضوی ایجاد شد
صنعا: عربستان همچنان مانع ورود کالاهای حیاتی به یمن می‌شود
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top