تاریخ انتشار: جمعه 1398/04/07 - 17:43
کد خبر: 317493

توزیع سبد کالا ویژه مددجویان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد گفت: موافقت‌نامه اعطای سبد کالا برای مددجویان تحت‌پوشش کمیته امداد کشور برای فصل تابستان اخذ شده که برای هر خانوار ۲۰۰ هزار تومان در ماه پیش‌بینی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، پرویز فتاح با اشاره به تصویب آیین‌نامه وام‌های بانکی قرض‌الحسنه اشتغال به میزان 3 هزار و 500 میلیارد تومان اظهار کرد: سقف وام برای هر متقاضی در شورای عالی پول و اعتبار از 20 میلیون تومان به 50 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خانه‌دار شدن 109 نفر از مددجویان فاقد مسکن این نهاد واقع در شهرستان آستارا و واگذاری این منازل مسکونی به آنها تا یک سال آینده را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در حال حاضر 2 هزار واحد مسکن مددجویی در سطح استان گیلان در حال احداث است.

وی با بیان اینکه در بحث کمک‌های نقدی برای ایتام و طرح محسنین در شهرستان آستارا مردم و خیران مشارکت بسیار بالایی دارند، تصریح کرد: در صورت تأمین زمین مسکن 109 مددجوی فاقد مسکن در شهرستان آستارا از سوی فرمانداری مربوطه، کمیته امداد احداث این منازل مسکونی را بر عهده خواهد گرفت.

فتاح با تأکید بر اینکه در شرایط بحرانی فعلی مسئولیت‌های کمیته امداد در سطح کشور بسیار خطیر و سنگین است، ابراز داشت: آمریکا با اعمال فشار‌های اقتصادی همه‌جانبه معیشت مردم را هدف قرار داده است بنابراین مسئولان با الگوگیری از رهنمود‌های مقام معظم رهبری باید روحیه مردم را افزایش دهند.

وی به تصمیم اخیری که هیئت دولت برای حمایت از قشر‌های آسیب‌پذیر جامعه اتخاذ کرده اشاره کرد و گفت: با مکاتبات انجام شده موافقت‌نامه اعطای سبد کالا برای مددجویان تحت‌پوشش کمیته امداد کشور برای فصل تابستان از هیئت دولت اخذ شده که برای هر خانوار 200 هزار تومان در ماه پیش‌بینی شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top