تاریخ انتشار: جمعه 1398/04/21 - 14:49
کد خبر: 319384

شریعتی نیاسر از وزارت علوم رفت!

رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: خبر انتصاب علی خاکی‌صدیق به معاونت آموزشی وزارت علوم موجی از امیدواری به تغییر و تحول ساختارها و فرآیندهای کهنه و پوسیده را فراهم آورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از آنا، شهاب اسفندیاری با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: «خبر انتصاب علی خاکی‌صدیق، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، به معاونت آموزشی وزارت علوم موجی از امیدواری به تغییر و تحول ساختارها و فرآیندهای کهنه و پوسیده را فراهم آورده است».

وی با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود آورده است: یک غده سرطانی که سال‌ها فرآیند رشد و توسعه علمی کشور را قفل کرده، کمر همت به قتل‌‌ عام دانشگاه‌های مهم دولتی با ده‌ها سال سابقه بسته، و در عوض حامی رشد قارچ‌گونه بنگاه‌های آموزشی «غیرانتفاعی» بود، با تدبیر منصور غلامی از بدن وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خارج شد.

رئیس دانشگاه صدا و سیما در ادامه نوشت: بسیاری از موسسات به اصطلاح «غیرانتفاعی» هیئت علمی اختصاصی ندارند یا تعداد اندکی دارند و از استادان دانشگاه‌های دولتی برای اخذ مجوز و تدریس استفاده می‌کنند. یعنی استادان دانشگاه‌های دولتی که قانوناً وقت آنها باید در دانشگاه دولتی صرف شود را در بنگاه‌های خصوصی به کار می‌گیرند.

اسفندیاری با بیان اینکه فرآیند تصویب و اجرای رشته‌های جدید در معاونت آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز فرآیندی به شدت طولانی، فرسایشی و بروکراتیک است، نوشت: گاهی این فرآیند زمانی به نتیجه می‌رسد که محتوای آن رشته از نظر علمی منقضی شده است. نگاه تحول‌گرا، تمرکززدا و معطوف به علوم نوین و بین‌رشته‌ای ضروری است.

وی در بخش پایانی پیام توئیتری خود نوشت: خبر انتصاب علی خاکی‌صدیق، رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، به معاونت آموزشی وزارت علوم موجی از امیدواری به تغییر و تحول ساختارها و فرآیندهای کهنه و پوسیده را فراهم آورده است. سال گذشته با ایشان تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی مشترک رشته فناوری‌های فرهنگی امضا کردیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top