تاریخ انتشار: 17 آبان 1388 - 00:00:00
کد خبر: 3198

رسانه های جاسبی دروغ می گویند

مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با کذب خواندن اظهارات اخیر خرمشاهی مبنی بر تأئید حکم دادگاه بدوی شکایت دانشگاه آزاد از سلیمی‌نمین، اظهار داشت: وکیل دانشگاه آزاد و رسانه‌های مرتبط با جاسبی افکار عمومی را فریب می‌دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس،عباس سلیمی‌نمین در خصوص سخنان عبدالصمد خرمشاهی وکیل دانشگاه آزاد در خصوص دادگاه شکایت جاسبی از سلیمی‌نمین مبنی بر اینکه توضیحاتی ارائه کرده است که به شرح ذیل است:
اولاً دادگاه بدوی اینجانب را به اتهام افتراء به استناد بند 5 ماده 22 قانون مجازات اسلامی به پرداخت ده میلیون ریال جزای نقدی بدل از چهار ماه حبس و پنج میلیون ریال جزای نقدی بدل از سی ضربه شلاق محکوم ساخته بود. اما در صفحه 4 حکم دادگاه تجدیدنظر، مرا از این اتهام تبرئه کرده است: "استناد عبارتهای کلی و غیرصریح و افعالی که قانون آنها را جرم نشناخته و مجازات تعیین ننموده، نمی‌توان افتراء دانست در قضیه مزبور تجدیدنظر خواه ردیف اول از عبارتهای کلی مانند مفسده اقتصادی مدیریت دانشگاه و غیر استفاده و استناد نموده که دادگاه بدوی آن را به عنوان اسناد بزه تلقی و مشارالیه را مفتری تعیین مجازات نموده که صحیح نمی‌باشد چراکه عبارت مفسده اقتصادی در قوانین جزایی به عنوان جرم تعریف نشده و از سوی دیگر شکایت اولیه نماینده حقوقی دانشگاه هم نشر اکاذیب بوده و بطور صریح و واضح اعلام نگردیده که مشتکی عنه چه بزهی را به چه شخصی نسبت داده‌اند، بلکه از عبارتهای کلی استفاده و بیان شده استناد عبارتهای کلی که برابر قانون به عنوان جرم تعریف نشده برای آن مجازاتی تعیین نگردیده، افتراء نبوده و لهذا تجدیدنظرخواهی ردیف اول در خصوص محکومیت افتراء وارد و صحیح تشخیص و دادگاه مستند به بند ب و الف ماده 257 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاههای عمومی و انقلاب رای صادره دادگاه بدوی را در این خصوص نقض و با رعایت اصل 37 قانون اساسی و مستنداً به بند الف ماده 177 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاههای عمومی و انقلاب برائت متهم از اتهام انتسابی افتراء صادر و اعلام می‌نماید. " (حکم دادگاه تجدیدنظر، ص4)

از آنجا که برائت اینجانب به عنوان منتقد از افترا به معنای صحت اظهارات اینجانب پیرامون اموری است که در دانشگاه آزاد می‌گذرد برخی جراید که ارتباطاتشان با آقای جاسبی مسبوق به سابقه است تلاش دارند تا اینگونه وانمود سازند که حکم دادگاه بدوی عیناً تائید شده است. این ادعای خلاف واقع به وضوح فریب افکار عمومی را دنبال می‌کند. رسانه‌هایی که واقعیتها را در این سطح جعل می‌کنند و حتی احکام قضایی را کاملاً معکوس منعکس می‌سازند، در واقع اعتبار هویت مطبوعاتی خود را هدف گرفته‌اند. باید به این میزان جسارت تاسف خورد زیرا انحراف اطلاع‌رسانی در زمینه موضوعاتی حساس - که یکسوی آن قدرتمداران و سوی دیگر آن منتقدین‌ دلسوز‌اند- به وضوح مشاهده می‌شود. این در حالی‌ است که علی‌الاصول باید نویسندگان منتقد در مواجهه با مدیران متخلف مورد حمایت همه‌جانبه‌ی رسانه‌های کشور قرار گیرند. اما این‌که نه تنها شاهد بروز این امر نیستیم بلکه در دفاع از اینگونه مدیران، حتی تحریف‌ها هم مجاز شمرده می‌شوند، انحرافی است از مسیر مردم که به هیچ وجه از نگاه تیزبین جامعه پنهان نخواهد ماند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیروزی ایران مرهون رهبری هوشمندانه آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای است
یارانه خردادماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
برای ملت ایران با لبخند بازی می‌کنم
ایران در جمع ۱۴ کشور برتر جهان در تولید علم هوش مصنوعی
آمریکا نتایج تحقیقات حمله به میناب را منتشر کند
۷۸ درصد مهارت‌آموزان بهزیستی زن هستند
دوقطبی در پرونده جنجالی سهمیه آسیایی
آمریکا متعهد به آزادسازی منابع بلوکه و جبران خسارات شده است
تبریک حزب‌الله به ایران بابت تحقق «دستاورد بزرگ» آتش‌بس فراگیر
تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود
مقاومت از میدان انقلاب تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم به پیروزی رسید
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top