تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/29 - 02:14
کد خبر: 320535

ترامپ: مطمئنم دیروز پهپاد ایران را زدیم

رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی بعد از انتشار فیلم رصد ناو «باکسر» توسط پهپاد نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته اطمینان دارد آمریکا پهپاد ایرانی را سرنگون کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از انتشار فیلم رصد ناو «باکسر» توسط پهپاد نیروی هوافضای سپاه گفته که آمریکا مطمئن است دیروز پهپاد ایران را سرنگون کرده است. 

ترامپ بعد از تشکیک‌های مطرح‌شده در خصوص ادعای روز گذشته‌اش مبنی بر اینکه آمریکا یک پهپاد ایرانی را در تنگه هرمز سرنگون کرده گفت: «شکی نیست، ما آن را سرنگون کردیم.» وی همچنین مدعی آمریکا آماده است به «سایر اقدامات تحریک‌آمیز ایران» پاسخ دهد. 

ترامپ همچنین ادعا کرد: «ما ویرانگرترین کشتی‌های دنیا را داریم. اگر ایران کار احمقانه‌ای انجام دهد بهای خواهد پرداخت که هیچ‌کس قبلا پرداخت نکرده است.»

ترامپ روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک کشتی نظامی آمریکا یک پهپاد ایرانی را در تنگه هرمز هدف قرار داده است.

ترامپ که در ابتدای مراسمی در کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت: «پیش از شروع سخنرانی، می‌خواهم همه را در جریان یک حادثه قرار دهم که امروز در تنگه هرمز رخ داد و «یو. اس. اس. باکسر» که یک کشتی آبی-خاکی تهاجمی است، در آن مشارکت داشت.»

وی در ادامه مدعی شد: «باکسر علیه یک پهپاد ایرانی که تا فاصله بسیار بسیار نزدیکی جلو آمده بود، تقریبا ۱۰۰۰ یارد (۹۱۴ متر) و چندین هشدار برای کنار رفتن را نادیده گرفت و تهدیدی برای کشتی و خدمه کشتی بود، اقدام تدافعی انجام داد. این پهپاد بلافاصله نابود شد.»

علیرغم این، صدور بیانیه‌ای از پنتاگون که در آن اشاره‌ای به تعلق این پهپاد به ایران نشده بود به گمانه‌زنی‌هایی درباره روایت رئیس‌جمهور آمریکا از سرنگونی پهپاد مورد نظر دامن زد. 

در بیانیه پنتاگون آمده بود: «حدود ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی کشتی آبی-خاکی یو‌اس‌اس باکسر در حال حرکت به سمت تنگه هرمز بود. یک سامانه پرنده بدون سرنشین بال‌ثابت (UAS) به باکسر نزدیک شد و در محدوده فاصله‌ای خطرناک ثابت شد. کشتی به منظور تضمین ایمنی کشتی و خدمه آن اقدام دفاعی انجام داد.» 

«محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران ساعتی بعد در جمع خبرنگاران گفت خبری درباره سرنگونی پهپاد ایرانی دریافت نکرده است. 

امروز، جمعه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فیلمی را از رصد پهپاد آمریکایی منتشر کرده که ورود ناوچه «یو اس اس باکسر» و ۵ فروند شناور همراه  را به طور کامل و از لحظه ورود به تنگه هرمز به مدت سه ساعت تحت رصد کامل و نظارت دقیق داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top