تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/05/01 - 11:30
کد خبر: 321060

چه کسی جایگزین "ترزا‌می" می‌شود؟

امروز سه شنبه با اعلام نتیجه آراء اعضای حزب محافظه کار انگلیس، تکلیف نخست وزیر آتی این کشور مشخص می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از رویترز، «بوریس جانسون» یا «جرمی هانت» با اعلام نتیجه آراء اعضای حزب محافظه کار بریتانیا در روز سه شنبه اول مرداد نخست وزیر آینده این کشور و جانشین ترزا می‌خواهد شد. تا قبل از ظهر روز سه شنبه نتیجه آراء ۱۶۰ هزار عضو حزب محافظه کار که در این انتخابات درون حزبی شرکت کرده‌اند، اعلام خواهد شد.

حوزه‌های رأی گیری روز دوشنبه ساعت ۱۶ به وقت محلی تعطیل شد. پیروز این انتخابات درون حزبی روز چهارشنبه بعد از ظهر به عنوان نخست وزیر جایگزین ترزا می‌خواهد شد.

ترزا می که با وجود تلاش‌های مکرر نتوانست طرح خود را برای خروج از اتحادیه اروپا (برگزیت) در پارلمان به تصویب برساند ماه گذشته از رهبری حزب محافظه کار استعفا کرد.

رویترز می‌گوید، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بوریس جانسون، شهردار سابق لندن و وزیر امور خارجه انگلیس که سال گذشته از این سمت استعفا کرد، ۷۰ درصد آراء را به خود اختصاص خواهد داد.

با این حال تعدادی از اعضای کابینه محافظه کار بریتانیا اعلام کرده‌اند در صورت پیروزی بوریس جانسون استعفا خواهند کرد. بوریس جانسون ماه گذشته گفته بود که تدارک لازم را برای خروج انگلیس از اروپا بدون هیچگونه توافقی در روز ۳۱ اکتبر فراهم خواهد کرد تا اتحادیه اروپا را تحت فشار قرار دهد.

او افزوده بود: تأخیر به معنای شکست محافظه کاران است. «فیلیپ هاموند» وزیر دارایی و «دیوید گوک» وزیر دادگستری طی روزهای اخیر گفته‌اند، به دلیل اظهارات بوریس جانسون در خصوص خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا استعفا خواهند کرد.

دیوید گوک خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون دستیابی به توافق را تحقیر ملی خوانده بود.

رهبران اتحادیه اروپا تاکید کرده‌اند که هیچگونه تغییری در طرح برگزیت را نخواهند پذیرفت. جامعه اقتصادی انگلیس و کارشناسان نیز هشدار می‌دهند که خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا به اقتصاد این کشور ضربه بزرگی خواهد زد.

موضع تند بوریس جانسون در برخورد با اتحادیه اروپا در میان اعضای حزب محافظه کار که طرفدار برگزیت هستند محبوبیت فراوانی دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
ویزای همراه و پیوند خانوادگی؛ بردن خانواده به فرانسه
نحوه پاک کردن لکه آبمیوه تازه از روی فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top