تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/05/02 - 19:16
کد خبر: 321322

یراحی و شیطنت‌هایی که همچنان ادامه دارد

مهدی یراحی خواننده موسیقی پاپ در تازه‌ترین کنسرت خود باز هم با خطر ممنوع‌الفعالیتی مواجه شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، اوایل زمستان سال گذشته (1397)، مهدی یراحی قطعه‌ای به‌نام «پاره‌سنگ» منتشر کرد. خودِ این قطعه شاید چندان چالشی نداشت، اما موزیک ویدیویی که برای «پاره‌سنگ» ساخته شد، ابهام‌هایی در دل خود داشت. به‌گفته بسیاری از کارشناسان،  این موزیک ویدیو ارزش‌های دفاع مقدس را مورد هجمه قرار داده است.

چندی پس از انتشار این موزیک ویدیو، مهدی یراحی گفته بود: «شیطنت کردم و نظر ارشاد را پذیرفتم».

یراحی همچنین هرگونه توهین به ارزش‌های دفاع مقدس را رد کرد و توضیحات مفصلی درباره رویکردش نسبت به مسئله جنگ ارائه داده بود.

یراحی گفته بود: «گفتند بازوبند حزب نازی را بسته‌اید و به شهدا توهین کرده‌اید! من یک کار ننگ بر جنگ و ضدجنگ درست کرده‌ام. چه‌کسی هست که بگوید من با جنگ موافقم؟ من اصلاً با او بحثی ندارم و خودم، خودم را ممنوع‌الفعالیت می‌کنم. من ادوار جنگ را می‌گویم، نه‌فقط جنگ هشت‌ساله خودمان را. من از نگاه مستقل خودم برای شهدا کار خوانده‌ام. من بچه اهوازم، من با صدای آژیر بزرگ شده‌ام. من حق دارم بپرسم. اما بدون جنجال، بدون شوآف».

چندی بعد یراحی در صفحه شخصی‌اش خبرِ ممنوع‌الفعالیتی‌اش را تأیید کرد.

مهدی یراحی به‌علت این حاشیه‌ها برای 6 ماه ممنوع‌الفعالیت بود و اجازه برگزاری هیچ کنسرت یا انتشار هیچ اثری را نداشت.

بالاخره مجوز کنسرت مهدی یراحی برای اجرا در برج میلاد به‌تاریخ 26 تیر 1398 بار دیگر صادر شد تا این خواننده به فعالیت عادی‌اش برگردد. مجوز دفتر موسیقی برای برگزاری کنسرت یراحی، به هیچ وجه شامل اجرای قطعه «پاره‌سنگ» نبود.

اما برگزارکنندگان کنسرت یراحی در اقدامی غیرحرفه‌ای پس از پایان کنسرتش و در حالی که مخاطبان مشغول خروج از سالن بودند، موسیقیِ قطعه «پاره‌سنگ» را پخش می‌کنند. برخی از مخاطبان هم در سالن می‌مانند و این قطعه را همخوانی می‌کنند.
همین مسئله آغاز چالشی دیگر برای این خواننده جوان است.

طراحی لباس‌های مهدی یراحی و گروهش در کنسرت 26 تیر 1398 هم مسئله‌هایی ایجاد کرده است. یراحی و گروهش تی‌شرت‌هایی مشکی به تن کردند که به‌رویشان تصویر یک مُشت گره‌کرده حک شده بود.

طراحی دکور صحنه کنسرت مهدی یراحی هم شائبه‌هایی در ذهن مخاطبان ایجاد می‌کرد. همچنین مهدی یراحی و تیم تبلیغاتی‌اش برای کنسرت 26 تیر تیزری یک‌دقیقه‌ای ساخته‌اند که ایرادهای بسیاری هم به این تیزر وارد شده است.

این تیزر به‌علت اینکه زمانش کمتر از یک دقیقه (59 ثانیه) بوده، از نظر قانونی نیاز به اخذ مجوز برای انتشار ندارد.

در همین باره محمد الله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: صبح امروز چهارشنبه جلسه‌ای با برگزارکننده کنسرت مهدی یراحی داشتم و توضیحات شفاهی آنها را شنیدم. شرکت برگزارکننده این کنسرت مکلف است تا اوایل هفته آینده توضیحات کتبی خود را درباره کنسرت آقای یراحی به ما ارائه کند. بلافاصله پس از دریافت توضیحات مکتوب، تشکیل جلسه می‌دهیم و تصمیم‌گیری‌های لازم را در این باره اتخاذ می‌کنیم.

الله‌یاری درباره احتمال ممنوع‌الفعالیتیِ یراحی تأکید کرد: پس از دریافت توضیحات مکتوب برگزارکننده، تشکیل جلسه می‌دهیم و در این باره تصمیم می‌گیریم.

مدیر کل دفتر موسیقی گفت: یراحی درخواست دیگری هم برای اجرای کنسرت در اواخر مرداد ماه دارد، اما صدور مجوز آن اجرا منوط به تصمیم‌گیری‌های ما درباره اجرای 26 تیرماه است.

به هر روی باید منتظر ماند و دید که این بار سرنوشت شیطنتِ دوباره مهدی یراحی به کجا می‌انجامد.

دفتر موسیقی به‌نوعی بر سر دوراهی قرار دارد، از یک سو باید با تخلف صورت‌گرفته برخورد کند و از سوی دیگر اگر یراحی را ممنوع‌الفعالیت کند، به پروژه مقدس‌سازی این خواننده کمک کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
گنبد جدید حرم امام حسین(ع) سال آینده ۷.۵ متر بلندتر می‌شود
آغاز ثبت نام خادمان زائران قائد شهید در بهشت زهرا (س)
تجارت با ایران ادامه دارد
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
اموال وطن‌فروشان برخط توقیف می‌شود
خبر خوش وزارت اقتصاد برای کالابرگ
زمان بازگشایی مصلی تهران برای وداع با قائد شهید امت
۹ نکته برای تمیز کردن فرش های اداری
شستشوی فرش چه ارتباطی با سلامتی شما دارد؟
نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top